Sakaryadan selamlar.Sonunda,babam sagolsun.Artik bende17hplik apachi sahibiyim.Dun aksam aldik motorun bugun bakimi yapiliyor kismet olursa aksam saatlerinde gidip alicaz.Herkese hayırlı surusler
Sakaryadan selamlar.Sonunda,babam sagolsun.Artik bende17hplik apachi sahibiyim.Dun aksam aldik motorun bugun bakimi yapiliyor kismet olursa aksam saatlerinde gidip alicaz.Herkese hayırlı surusler
Tesekkurler.Olabilir km gostergesi olmadigi icin nekadar gezdim bilmiyorum o da yaniltabilir.Carbon hocam bu 17 likler icin hangi yagi önerirsin?2ci deponun bitiminde yagi degistirip genel bi kontrol yapmayi düşünüyorum
Teşekkürler servisle bugun tekrar gorusucem

Simdi servisle konustum 2.deponun sonunda gelirsin dedi.Mars icin akuye bakabilirsin dedi daha firsatim olmadi.Motorun zincirinden ince bi ses gelmeye basladi.Simdilik bunlar var yine marş yok malesef. Ilerleyen zamanlarda oluşabilecek sorunlari yasayan arkadaslar varsa tavsiyelerini bekliyorum.Herkese kolay gelsin.Bu arada yag degistirmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Aaah ah bizde gectik o yollardan hepcan sikintisindan yag degistirmeler, lan rodajdaki motora basmayayim diyerek gazı koklemeler yasanan sikintilar falan
)) ama bi isin guzelligi bu zaten.. v stormu verdigim arkadas 2. Kazasini yapti dun motoru elinden aldim sabahtan beri toplamaya ugrasiyordum bitti sonunda ama o uzerime bulasan yagin verdigi huzuru hicbirsey veremez
)
Aaah ah bizde gectik o yollardan hepcan sikintisindan yag degistirmeler, lan rodajdaki motora basmayayim diyerek gazı koklemeler yasanan sikintilar falan
)) ama bi isin guzelligi bu zaten.. v stormu verdigim arkadas 2. Kazasini yapti dun motoru elinden aldim sabahtan beri toplamaya ugrasiyordum bitti sonunda ama o uzerime bulasan yagin verdigi huzuru hicbirsey veremez
)
Hacım motor iskenderunda kaldı arkadasin elinden v stromu alinca benimkini orda biraktim. Ama gecenlerde bende biraz cebellesmistim yay ile.. ustte yarım gecme bir civata olacak iki yayı ic ice gecirip iki ucunu birden yukardaki yarim civataya vr tornavida yardimi ile ayakliktaki cikintiya takiyorsun
Galeriyi gezinip fotograflardan birinden kesme yaptim işine yararsa boyle birşey
[url]http://i.hizliresim.com/0Vo8mo.png[/url]