Motoru bi aksilik cikmazsa yarin adanadan alıyorum. Ancak tahmini 1 hafta boyunca trafikte kullanamayacagim. Sebebi saticinin yaptigi adilik. Buradan duyurmak istiyorum sahibinden.com uzerinde ilan veren daha once iyi niyetli birine benziyor diye bahsettigim giresun mnh motor sahibi ile yaptigimiz gorusmelerde bana motorun elinde bulunduğunu soylemisti daha sonra motorun elinde bulunmadigini fabrikadan cikisini yaptirmaya calistigini soyledi.fabrikadan cikisi saglandi ve teslim alacagim eger onda da bir sikinti cikmazsa ancak Ötv odendi makbuzunu ve urunun uygunluk belgesi faturasi gibi belgeleri ne olacak diye aklima gelip sordugumda bana sen motoru teslim aldiktan sonra ben bunlari hazirlayip yollayacagim dedi. Bir an once plakasini ruhsatini cikarip rahat rahat kullanmayi dusundugumden dolayi kendilerinin firmadan irsaliye bilgilerini alip bugun islemleri halledip belgeleri kargoya vermesini istememe karsilik sacma sapan sen kendine sikinti yapma gel once sevdiklerine sonra motoruna kavus sonrasinda ben bu belgeleri halledip sana yollayacagim zaten gibi gereksiz profesyonellikten uzak bayagi ve laubali cevaplar almis bulunmaktayim. Sanane be adam benim kime kavusacagimdan ne yapacagimdan kendi ustune vazife olan isi halletsene sen!
Diyecegim odur ki 1 2 tane daha almayi dusunuyor olmamiza ragmen asla bir daha tercih etmeyecegim bu GIRESUN MNH MOTOR u ve ortaya koydugu durumdan oturu sizlerinde dikkatli yaklasmasini tavsiye ederim.
Diyecegim odur ki 1 2 tane daha almayi dusunuyor olmamiza ragmen asla bir daha tercih etmeyecegim bu GIRESUN MNH MOTOR u ve ortaya koydugu durumdan oturu sizlerinde dikkatli yaklasmasini tavsiye ederim.