" Biz satıcı diiiliz abicim biz yiyiciyiz,,, yesenize olumale: "
:wiinkk:
:silent: ben anlamadım fransız kaldım azıcık ::sos::
" Biz satıcı diiiliz abicim biz yiyiciyiz,,, yesenize olumale: "
:wiinkk:
1. Beygir gücü kağıt üstünde olmamakla beraber, o gücü ve hırçınlığını redline seviyesinde vermekte
2. Honda beygir olarak beni tatmin etmediğinden buna yöneldim, kesinikle pişman değilim
3. Yedek parça teminleri sıkıntılı diye düşünüyorum zira sağ sol ampulleri stoklarında yok, ana merkez ile görüştüm orada yok, garip ampülü gündüz bayaa iyi yanmakta,"SINLETE H21W-E4"(şuan bulamıyorum, sinyalleri Led'e çevirmeyi düşünüyorum)
4. Parça kalitesi, bana göre bayaa iyi, ancak temini sıkıntı, görenler çinliden gömlek derece üstün olduğunu bilhassa şasisinin dayanıklı olduğunu söylediler.(motor bloğu ve karbüratörede ben'den tam not)
5. Karayolunda ağız tadı ile 90 kilometre hızda seyretmek zor, 5 vitesli olan bu araç gaz acınca "Hanzo" oluyor birden redline 5. vites sonlanıyor, kısınca 60 lara düşük devirle seyr ediyor.
6. Dişli ile oynanıp "ARKA" karayolunda tatlı sürüş elde edilir "yüzde yüz emin olmakla beraber", mevcut 51 arka ön 13 ile sm lastikte olsa uzun seyahate çıkmak demek benzin sarfından başka getirisi olmamak demek derim, tabii sollama yaparken Hanzo gücünü hissetmek paha biçilemez) işte herşeye değen özelliği.
7. Diğer motor çeşitleri için bir şey diyemiyeceğim tecrübem olmadı o markalar ve modelleri ile, ancak rahatlıkla Honda benim kullanma tercihlerimin dışında kaldı gücsüz oluşundan ötürü.
Hülasa bu alet bir Hanzo'dur, ehill eller'de eminim'ki kross madalya/kupasını havaya kaldırır klasmanında, dengeli, yüksek devirde tehlikeli şekilde atak, 2 kişi için uygun olmayan, "SAFKAN BİR ARAZİ ARACI" stok hali ile uzun yol gezi aleti değil. (servisleri için birşey diyemiyeceğim bulunduğum yerde yok, olsada şahsen götürmezdim)) )
Umarım yardımım dokunmuştur.
Değerlendirme için teşekkürler, yardımcı oldu bayağı, bu motorun arka dişlisini 41 bile yapsan zorlanacağını zannetmem, böylece yakıt düşeceği gibi uzun yola da daha yatkın olacaktır.
Seni fabrikalar mühendis yapmayanlar utansın, kahrolsun... Bu adam sadece dişli değiştirerek dünyayı 1 tur fazla döndürebilr ama kıymetini bilmiyorlar!! :queen::queen::queen:
Değerlendirme için teşekkürler, yardımcı oldu bayağı, bu motorun arka dişlisini 41 bile yapsan zorlanacağını zannetmem, böylece yakıt düşeceği gibi uzun yola da daha yatkın olacaktır.
Adam daha neyin bilgisini versin hacı :sunny:
Sen önce hangi motoru istediğine karar ver, gençsin delikanlısın, kanın kaynıyor, aklın başka göbeğin başka oynuyor. Motor seçiminde zorlanıyorsun anlıyorum. Para da yok zaten. Bence sen şöyle kenarda oyna. Bisiklet vardı benim garajda, onu vereyim ben sana ??
![]()
Uzun zamandır hiç hareket yok, senden bilgi bekleyen bi dünya insan var unutma bizi :mrgreen:
Pekala, motor tek kişilik dizayn edildiğinden, yolcu pegi uydurup kullanıyorum
@cenkito
Eyvallah, hatırlatma için, elbette ruhsata işli, bu alet cross'tan süpermoto'ya, süpermoto'dan cross'a surat değiştirme yeteneğine sahip bir alet binbir suratlı, ancak fabrika etiketleri ve manuelde taşıma kapasitesi belirlemiş, ve bunu onaylıyorum 2 kişi için egzost'katalizör bağlantısı problemi mevcut, aklıma, ısıya mukavemetli esnek hortum geldi, tabi o kadar ısıya hangi hortum dayanır bilemiyeceğim, bunun dışında şuan sıkıntım yok.
Dostum cross jant ve lastikleri nereden kaç liraya temin ettiğini merak ettim... Bir de bolca fotoğraf bekliyorum senden=)) rx250 den ağzın dilim burnum yandı,, zar zor sattım,, bi çinliye güvenemiyorum artık... şu motoru husquvarna yapsa gider yapışırım
cok sertsin bu aralar be kardesim![]()
Ama o kardeşimiz biraz sert seviyor, ben ruhunu biliyorum onun :mrgreen:
Motorunu çaldırdıktan sonra sık sık yanına uğruyorum, teselli ediyorum. Ama ne yapacağını şaşırdı o da tabi, hoşgörü lazım kendisine :wiinkk:
Buarada bu aletlerde müşür ve fan olayının olmayışı cidden şarşırttı beni...ale: