Düşündüm ve 51disliyi tekrar kolay temin edebilecegimizi dusunerek uzerindeki disliyle risk alip gobegi kestirip uzerine 42 diş caktirmaya karar verdim. Tornaciya anlattim durumu yapariz dedi ama musait degil.. en kisa zamanda bi disli siparisi vermek lazim
Carbon hocam bugun baliga cikiyormusun herhangi biryere? Cikarsan haber ver gezecek yer ariyorum![]()
[url]http://i.hizliresim.com/eN4rna.jpg[/url]
Rulmanlarim geldi tanesi 25 lira. Japon malı
herkeze slm. bu motorlarda kesici varmı? ben de 27 lik var 1 ay oldu alalı ben enduru yapıyorum 1 vıtes denemedım ama 2.ve 3. vıtesde tam gaz bıraz gidince kapanma yaptı onun yuzunden 2 kere düştüm.karbüratörü temızlettım hava fıtresı depo hava hortumunu dehiştirdim deneyemedım henüz.
Motorda kesici var evet 5. Viteste benim motor 125 de kesiciye giriyor kesici iptal edilebilirmi? Evet edilor ancak bu makinayi dizayn edenler o kesicileri motoru bundan fazla zorlaman bu devirin uzerine cikman olumsuz etkileyecegi icin koyduklarindan iptal ettirme taraftari degilim. Bu yuzden konuyu okuyacak olursan disli arayisi icindeyiz. Fotolari bekliyoruzherkeze slm. bu motorlarda kesici varmı? ben de 27 lik var 1 ay oldu alalı ben enduru yapıyorum 1 vıtes denemedım ama 2.ve 3. vıtesde tam gaz bıraz gidince kapanma yaptı onun yuzunden 2 kere düştüm.karbüratörü temızlettım hava fıtresı depo hava hortumunu dehiştirdim deneyemedım henüz.
bel fıtıgım azdıgından bir haftadır tabiri caizse sürünüyorum, sürekli yatıyorum
motoru sadece fizik tedaviye giderken kullanıyorum o da zorraki.
ama gecmişten bir resim atayımda gönlü hos olsun kardesimin
idare et, iyilesene kadar ancak bu kadar
http://imageshack.com/a/img541/2270/bscap0014b.jpg
00 la dipgaz yapmakta ayri bi haava olsa gerekKesici test etmedim ancak 5. viteste iken sadece cesaret edip dipgaz/tapa gaz yapmışlığım var, ondana saniyeler içinde vites sonu bulup, hanzo gibi böğürüyor, son hızı bulunca dahada gitmem, "eğer daha fazla gaz verirsen bloğu yararım hanzo'yum" diyordu.
Siz'de foto, gezi vs paylaşım yapın lütfen, şurda 3 kişi zar zor olduk zaten
Bu arada bügün hafif yağmur yemiş, hafif çamurlu asfalt rampa'da ikide bir kıç atıp durdum, tabii kross takımlar takılı ve arka lastik dişleri iyice aşınmış vaziyette idi, kısacası kışın maksimum dikkat edelim.
Disk'ten okuma yapan kilometre müşürü, önceden yarım yamalak gösteriyor'du şuan oda yok, neyseki vitesler'de aşağı yukarı kaç yapabiliyor biliyorum, ekrana bakıp "00" Km seyir sürati görünce adamın moral bozuluyor
![]()