Apache'min fotolarını bi göstereyim..

Tebrikler dostum..Cbr 125 ten sonra daha bir motor gibi gelecektir bu.Kalıbından gücünden gidişinden sağlamlığından güzelliğinden kısacası her açıdan daha iyi oldu onu alman:wiinkk: Güle güle kullan..

Nickini de değiştirsene birader :p:p neyse ilerde motora daha çok benzeyen cbr lere kullanırsın inşallah:queen:

güzel makin yaaw maksimum sürati nedir bunu düzde
Maksimum sürati çok nadir bi şekilde 140 olsa da genel kabul göreni 130-135 kmh tir:cherry:
Sımdı abi Oncelıkle HAYILIR OLSUN GULE GULE KULLAN ALLAH KAZA BELA VERMESIN...

sımdı bu motor 4 vıtesmı ? olemı oluo vede sıfırları tam olarak ne kadar 2 el pıyasası ne kadaR??
4 vitesli değil de 5 viteslidir bu motor.0 km bir apache 3350ytl plak ruhsat hariç..2 el apacheler de 2300ytl den 3100e kadar bulunur.Umarım bilgi ışığı olabilmişimdir sana:p

Orta sehpada tekerlerin ikide yere basiyor..Enteresan?
Sana öyle geliyordur usta:p orta sehpadayken iki tekerde havada:cherry:

Son düzenleme:
Darısı başımıza güzel makine güle güle güzel günlerde kullan

Özellikler kırmızı rengini çok begendiğim bir motor, iyi günlere kullanmanı dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Beğendim, çok hoş, siyah olmasıda bir başka havası var, kazasız belasız kullan. Yalnız dikkatimi çeken şey, plakada TR yazısının arka planı kırmızı, normalde mavi olması gerekmiyormu?

öncelikle herkesten özür diliyorum uzun süre nete girip yorumlarınıza bakamadım herkese çok teşekkür ederim
ayrıca "sabırküpü"ne de teşekkür ederim benim yerime cevap verdiği için
ama eklemek istediklerim var evet düz yolda 130 135 falan yapıyo ama ben bütün kuralları yıkarak Otosan rampasından aşağı 150 km'de inerken km'yi patlattım!! şuanda km saati sapıttı :queen:

Orta sehpada tekerlerin ikide yere basiyor..Enteresan?

sehpanın yere temas ettiği kısma bakarsan yerdeki eğimi görürsün ortası çukur olduğundan lastikler yere deyiyo

Çok Beğendim, çok hoş, siyah olmasıda bir başka havası var, kazasız belasız kullan. Yalnız dikkatimi çeken şey, plakada TR yazısının arka planı kırmızı, normalde mavi olması gerekmiyormu?

evet maviydi aldığımda hatta çevresi siyah renkteydi ama ben hem siyah çizgiyi sildim (böylece APP plaka dedikleri şeye 50 lira vermedim :mrgreen:) hemde 0,50 ykr vererek kırmızı arka planlı TR yazısı aldım yapıştırdım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar