Apache RTR 150

İki aylık araştırma ve karar verme süreci sonrasında ilk motorsiklet olarak TVS Apache RTR 150 almaya karar verdim dostlar. İki hafta motoruma kavuşuyorum. Hepimizin tekeri düz bassın. :cat:

Hayirli olsun bende önümüzdeki ay motor almayi düşünüyorum karar vermek ne zor birşey son motosikletim olucagi için çok dikkatli seçim yapmam lazim 125 150 cc grubunda olacak bbüyük ihtimal

Çok teşekkür ederim. Ben de (bana göre) uzun süre araştırıp karar verdim. Özellikle ilk motor konusunda karar vermek gerçekten zor. Fiyat, kalite ve performans özelliklerine göre bana en uygun motorun bu olduğuna karar verdim.

Ne kadara aldınız ve motor elinize ulaştımı ulaştıysa ve kullanma fırsatınız olduysa şu şu nedenlerden beğendim ama şunlarda olmasaydı harika motordu diyebileceğiz özellikleri varsa sölerseniz sevinirim.

Doğru şeçim yapmışsınız.Apache'den memnun kalacaksınız.Yalnız bugün fuarda Bajaj Discovery modelini inceledim çok hoşuma gitti 125 cc 13 beygir ve fiyatı 3800 tl discovery de düşünülebilir.

Ne kadara aldınız ve motor elinize ulaştımı ulaştıysa ve kullanma fırsatınız olduysa şu şu nedenlerden beğendim ama şunlarda olmasaydı harika motordu diyebileceğiz özellikleri varsa sölerseniz sevinirim.

Henüz almadım. Sadece okuduklarıma göre, bana en uygun motorun bu olduğuna karar verdim. Yaklaşık iki hafta sonra motoru alacağım. Kullanmaya başlayınca izlenimlerimi burada paylaşırım.

Doğru şeçim yapmışsınız.Apache'den memnun kalacaksınız.Yalnız bugün fuarda Bajaj Discovery modelini inceledim çok hoşuma gitti 125 cc 13 beygir ve fiyatı 3800 tl discovery de düşünülebilir.

Çok teşekkür ederim. Fuara gitme şansım olsaydı belki fikrim değişirdi. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

Sıfır alacağım ama 2013 kasa.

Aramıza hoşgeldin,ben 30 bin km yi devirdim arabaları gaza getirirsin bu motorla dikkat :queen:

Bir tvs kullanıcısı olarak sana önerim nisan sonuna kadar sabret ve discovery incele beğenirsen al yada netten iyice araştır discovery çünkü titreşim sıfırmış motorda ve oturuş pozisyonu çok rahat

Bir tvs kullanıcısı olarak sana önerim nisan sonuna kadar sabret ve discovery incele beğenirsen al yada netten iyice araştır discovery çünkü titreşim sıfırmış motorda ve oturuş pozisyonu çok rahat

güç olarak ybr den farksız olduğu için titreşimde hiç yoktur sanırım. uzun yolda,sollamalarda apache yle daha rahat eder. apache daha iyi bence discovery den. discovery ybr nin hintlisi sanırım

güç olarak ybr den farksız olduğu için titreşimde hiç yoktur sanırım. uzun yolda,sollamalarda apache yle daha rahat eder. apache daha iyi bence discovery den. discovery ybr nin hintlisi sanırım
Kullanmadan yorum yapmak istemem ama şöyle söyleyim 0 motor alacak olsam ve şeçenek olarak Cbf 150 ybr 125 arasında kalsam tercihimi şuan olduğu gibi apacheden kullanırım.Ama discovery 1.fiyat çok iyi 2.13 Beygir 3.Yakıt apache den daha iyi 4.Oturuş pozisyonu çok rahat 5.Titreşim hissedilmiyor.Ama tip olarak apach2'nin yanından geçemez.

Hoş buldum. 30 bin km. devirdiğine göre memnun olmalısın.
Memnunum,yağ filtre fren balatası dışında hiç masraf çıkarmadı bana. Ama ben bakıyorum motoruma o da bana tabi
1486733_10202563207749441_1718532881_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar