- Konu Yazar
Ne kadara aldınız ve motor elinize ulaştımı ulaştıysa ve kullanma fırsatınız olduysa şu şu nedenlerden beğendim ama şunlarda olmasaydı harika motordu diyebileceğiz özellikleri varsa sölerseniz sevinirim.
Doğru şeçim yapmışsınız.Apache'den memnun kalacaksınız.Yalnız bugün fuarda Bajaj Discovery modelini inceledim çok hoşuma gitti 125 cc 13 beygir ve fiyatı 3800 tl discovery de düşünülebilir.
doğru seçim, hayırlı olsun :rendeer:
Aramıza hoşgeldin,ben 30 bin km yi devirdim arabaları gaza getirirsin bu motorla dikkat :queen:
Aramıza hoşgeldin,ben 30 bin km yi devirdim arabaları gaza getirirsin bu motorla dikkat :queen:
Bir tvs kullanıcısı olarak sana önerim nisan sonuna kadar sabret ve discovery incele beğenirsen al yada netten iyice araştır discovery çünkü titreşim sıfırmış motorda ve oturuş pozisyonu çok rahat
cok dogru bır secım yapmıssınız. tebrıkler.
Kullanmadan yorum yapmak istemem ama şöyle söyleyim 0 motor alacak olsam ve şeçenek olarak Cbf 150 ybr 125 arasında kalsam tercihimi şuan olduğu gibi apacheden kullanırım.Ama discovery 1.fiyat çok iyi 2.13 Beygir 3.Yakıt apache den daha iyi 4.Oturuş pozisyonu çok rahat 5.Titreşim hissedilmiyor.Ama tip olarak apach2'nin yanından geçemez.güç olarak ybr den farksız olduğu için titreşimde hiç yoktur sanırım. uzun yolda,sollamalarda apache yle daha rahat eder. apache daha iyi bence discovery den. discovery ybr nin hintlisi sanırım
Memnunum,yağ filtre fren balatası dışında hiç masraf çıkarmadı bana. Ama ben bakıyorum motoruma o da bana tabiHoş buldum. 30 bin km. devirdiğine göre memnun olmalısın.