- Konu Yazar
slm arkadaşlar dün esti dedim bi tekirdag gidim hem maksat uzun yol görsün motorum hemde kafa dagıtim dedim pek duraklama fırsatım olmadı ama bi kac foto çektim onlarıda eklicem.valla süperdi çok keyif aldım.sıcak havalar gelsede artık gezilere katılsak diye bekliyorum vala
gidiyoken yigenime bilgisayar götürdüm kat kat giyindim üşümiyim diye genede dondum
bunlarde geri dönerken geceyi teyzemlerde gecirdik sabah 7 gibi tekirdagdan yola çıktım maymun gibiydim
bütün iş sitresimi attım ohh be ist. insanı yiyip bitiriyo
bulutlara baksanıza ne sardı ya güneş doğarken yola çıkmak
bu foto çok güzel oldu masa üstüne arka plan yapabilirsiniz apacheciler
bende ümmet abi gibi gittigim yerleri tastiklicem
şurda eşime bi saat tarif ettim devriyaj bu vites şu fln yok abi gene istop ettirdi ya o degil motorla takla atıcak diye korkuyom bi anda bırakıyo devriyajı neden bayanlar bu kdr beceriksiz
"umarım okumaz" anlamış degilim
Bu şekilde aklıma geldikce gezilerimde foto çekmeye çalışıcam daha önceden böle foto fln cekmedigim için biraz acemice oldu idare edin, sizde paylaşırsanız sevinirim gitmiş kdr oluruz
kazasız sürüşler dilerim
gidiyoken yigenime bilgisayar götürdüm kat kat giyindim üşümiyim diye genede dondum
bunlarde geri dönerken geceyi teyzemlerde gecirdik sabah 7 gibi tekirdagdan yola çıktım maymun gibiydim
bütün iş sitresimi attım ohh be ist. insanı yiyip bitiriyo
bulutlara baksanıza ne sardı ya güneş doğarken yola çıkmak
bu foto çok güzel oldu masa üstüne arka plan yapabilirsiniz apacheciler
bende ümmet abi gibi gittigim yerleri tastiklicem
şurda eşime bi saat tarif ettim devriyaj bu vites şu fln yok abi gene istop ettirdi ya o degil motorla takla atıcak diye korkuyom bi anda bırakıyo devriyajı neden bayanlar bu kdr beceriksiz
Bu şekilde aklıma geldikce gezilerimde foto çekmeye çalışıcam daha önceden böle foto fln cekmedigim için biraz acemice oldu idare edin, sizde paylaşırsanız sevinirim gitmiş kdr oluruz