apache ile 360 km ist.-tekirdag gezim

slm arkadaşlar dün esti dedim bi tekirdag gidim hem maksat uzun yol görsün motorum hemde kafa dagıtim dedim pek duraklama fırsatım olmadı ama bi kac foto çektim onlarıda eklicem.valla süperdi çok keyif aldım.sıcak havalar gelsede artık gezilere katılsak diye bekliyorum vala

gidiyoken yigenime bilgisayar götürdüm kat kat giyindim üşümiyim diye genede dondum
dsci0494ez6.jpg

dsci0496qz6.jpg

dsci0504ui4.jpg

dsci0499ks3.jpg

bunlarde geri dönerken geceyi teyzemlerde gecirdik sabah 7 gibi tekirdagdan yola çıktım maymun gibiydim

dsci0513sv3.jpg

bütün iş sitresimi attım ohh be ist. insanı yiyip bitiriyo
dsci0515uf9.jpg

bulutlara baksanıza ne sardı ya güneş doğarken yola çıkmak
dsci0519nw5.jpg

dsci0523nz8.jpg

bu foto çok güzel oldu masa üstüne arka plan yapabilirsiniz apacheciler:p
dsci0524wo1.jpg

bende ümmet abi gibi gittigim yerleri tastiklicem :)
dsci0526qt0.jpg

dsci0531fm3.jpg

şurda eşime bi saat tarif ettim devriyaj bu vites şu fln yok abi gene istop ettirdi ya o degil motorla takla atıcak diye korkuyom bi anda bırakıyo devriyajı neden bayanlar bu kdr beceriksiz :) "umarım okumaz" anlamış degilim
dsci0534id2.jpg

Bu şekilde aklıma geldikce gezilerimde foto çekmeye çalışıcam daha önceden böle foto fln cekmedigim için biraz acemice oldu idare edin, sizde paylaşırsanız sevinirim gitmiş kdr oluruz:) kazasız sürüşler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün hava güzeldi,iyi bir fırsat yakalamışsın.
TVS ile uzun yolculuk nasıl?titreşim rahatsız etti mi?

Dün hava güzeldi,iyi bir fırsat yakalamışsın.
TVS ile uzun yolculuk nasıl?titreşim rahatsız etti mi?

biraz rahatsız etti selesi agrıttı yer yanımı ama önceden bende scuter vardı onlada bi kac kere tekirdaga gitmiştim yollarda harap olmuştum dib gaz, ama bu süperdi kimse arkamdan sellektör yapıp sag cek gibilerinden şekil yapamadı bastınmı gidiyo alet ama konforu yok işte bana ufak geliyo ön direksiyon gidonunu degiştiricem olmadı ama genel olarak süperdi.aldıgımdan beri maşallah benden kaynaklanan durumlardan başka bir problem çıkarmadı bana yagını koyar benzinini eksik etmem başka derdi yok :)

soğuk ahavalarda insanın içini ısıtan fotolar. teşekkür ederiz.

ben teşekkür ederim ilgin ve alakan için arkadaşım :) saol

Son düzenleme:
Valla süper bir gezi olmus.senin motor farklıydı gibi hatırlıyorum ama alla allaaaa.Sucuk keyfindeki görüşmeyi saymıyorum.En kısa zamanda görüşelim tekrar :cat:

devamını beklıyoruz biz gezemiyoruz gezenlerle avunalım :p tekeri düz bassın :cat:

eşine haksızlık etme işi kaparsa çırak çıkartır seni haberin olsun:)

abim güzel bir gezi yapmışsın biraz foto fazla olsa dedim keşke.

olur olur bende bu macera pereslik varken :)

Valla süper bir gezi olmus.senin motor farklıydı gibi hatırlıyorum ama alla allaaaa.Sucuk keyfindeki görüşmeyi saymıyorum.En kısa zamanda görüşelim tekrar :cat:

sucuk keyfini hatırlatma donmuştum o gün, yo aynı motor o zmn hava karanlıktıya ondan olabilir:) gezi mezi olursa katılırım tabi yeterki km ler bol olsun öle yok tavla partisi yok göbek taşı bilmem bilardo gezisi fln degilde ben daha çok adrenalin dolu orman piknikleri gizemli yerleri keşfetme gibi gezileri severim motorla iç içe yani

devamını beklıyoruz biz gezemiyoruz gezenlerle avunalım :p tekeri düz bassın :cat:

eşine haksızlık etme işi kaparsa çırak çıkartır seni haberin olsun:)

ya scuteri kullanabiliyoda vitesli motora gelince korkuyo bi ton gösterdim kızıcaksın kullanmam diyo:D kızmıcam diyom ama gene bagırıyom cünkü motor bu hata affetmez inş. dedigin gibi olur ama :)

Son düzenleme:
tebrikler hakan güzel bi gezi olmuş..Ama çıkma be abicim o motorla uzun yola..ben apaçiyle en son arkama kız arkadaşımı aldığımda çağatay bu motor ne böyle gıdıklanıyorum alma sakın demişti :D:D

Son düzenleme:
:) fotoLar super sicak..
bence yenge isi kapar
kaparsada esimin gezi fotoLAri diye basLik acmaya basLarsin
pabucunu dama saLLayıverir gezi konusunda
eee dugun var derLerse hanımLar gokyuzune merdiven dayar derLer :))
konu gezmek oLunca birden 1 adim ondeLer her bi zaman..

Toprak kokusu geliyor diyorum bende meğersem bu topicten geliyormuş çok güzel olmuş geziniz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar