Apache İle 1600+Km - Marmara Bölgesi-Gökçeada Turu..1 Haftalık Tatil Fotoğraflarım..

Doatum gezi gauet guzel bigadanda foto atsaydin keske 4 yilimin gectigi yer :) okurken insan geziyormuscasina kaptryor kendini tebrikler guzel gezi olmis devaminida bekleriz

Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim sadece marmara ereğlisi güzel yer ben geçen yaz ordaki askeri kampta yedek subaylık yapan arkadaşın yanına gittim süper bi 3 gün geçirdim resmen tatil köyü. Ağırlıklı olarak subay aileleri olsada sivillerde 3 tl ye günübirlik girebiliyor. Süper bir plaj içerde cafeler barlar adam resmen hem tatil yapıp hem üstüne 2.500 maaş alıyordu ne şans be :cherry:

herneyse güzel yer işte istanbulada yakın güzel bi tercih bence. iki günlük apache sahibi olarak apache o yolu çok rahat gider diyorum :)

Paylaşım için teşekkürler bende tam o plaj' ın oraya gideceğim hiç uzun yola çıkmadım daha önce / İstanbul anadolu yakasından hareket edicem yol üzerinde şuna dikkat et diyebileceğin bir durum var mı hocam ?

Paylaşım için teşekkürler bende tam o plaj' ın oraya gideceğim hiç uzun yola çıkmadım daha önce / İstanbul anadolu yakasından hareket edicem yol üzerinde şuna dikkat et diyebileceğin bir durum var mı hocam ?

Valla bende anadolu yakasındayım ama otobüs ile gitmiştim motor ile çok keyifli olacaktır. Havalar ısınınca bende bu tarz küçük turlar yapmayı düşünüyorum

F54

güzel gezi olmuş
bende bu yaz 5 gece gökçeada da kaldım 10 numara bi yer

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
güzel gezi olmuş
bende bu yaz 5 gece gökçeada da kaldım 10 numara bi yer

teşekkür ederim.. aynen öyle.. artık fırsat buldukça ufak kaçamaklar yapmak istiyorum buraya..

bende marmara ereğlisi tarafına gitmeyi düşünüyorum mayıs ayında, tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim ?

edit : motoru kaç km ara ile dinlendirmeliyiz ?

Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim sadece marmara ereğlisi güzel yer ben geçen yaz ordaki askeri kampta yedek subaylık yapan arkadaşın yanına gittim süper bi 3 gün geçirdim resmen tatil köyü. Ağırlıklı olarak subay aileleri olsada sivillerde 3 tl ye günübirlik girebiliyor. Süper bir plaj içerde cafeler barlar adam resmen hem tatil yapıp hem üstüne 2.500 maaş alıyordu ne şans be :cherry:

herneyse güzel yer işte istanbulada yakın güzel bi tercih bence. iki günlük apache sahibi olarak apache o yolu çok rahat gider diyorum :)

Gidip gören arkadaş gerekli her yorumu yapmış zaten :) benim söyleyeceğim ise sen yoruldukça dinlendir :) zaten apache molasız öyle uzun uzun üzerinde oturmaya pek elverişli değil.. fiziksel kondisyonunla alakalı kısaca.. lastik için önlem al bide yedek sigorta ve buji gerisi pekte mühim değil.. (lazım olmadı ama olurya..)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
guzel gezi olmus,tebrikler.yaz gelmeden bende bu rotayi düşünüyorum ama şu çadır işi hic bana gore degil pansiyonlar da bütçemi sarsacak :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
guzel gezi olmus,tebrikler.yaz gelmeden bende bu rotayi düşünüyorum ama şu çadır işi hic bana gore degil pansiyonlar da bütçemi sarsacak :)

çadırı denemelisin öcelikle onun zevki bambaşka.. ama tabiki uygun pansiyonlarda var bildğim kadarıyla.. tanıştığımız bi çift pansiyonda uygun kaldıklarını söylemişti bi araştırmanı öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar