Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim sadece marmara ereğlisi güzel yer ben geçen yaz ordaki askeri kampta yedek subaylık yapan arkadaşın yanına gittim süper bi 3 gün geçirdim resmen tatil köyü. Ağırlıklı olarak subay aileleri olsada sivillerde 3 tl ye günübirlik girebiliyor. Süper bir plaj içerde cafeler barlar adam resmen hem tatil yapıp hem üstüne 2.500 maaş alıyordu ne şans be :cherry:
herneyse güzel yer işte istanbulada yakın güzel bi tercih bence. iki günlük apache sahibi olarak apache o yolu çok rahat gider diyorum![]()
Paylaşım için teşekkürler bende tam o plaj' ın oraya gideceğim hiç uzun yola çıkmadım daha önce / İstanbul anadolu yakasından hareket edicem yol üzerinde şuna dikkat et diyebileceğin bir durum var mı hocam ?
güzel gezi olmuş
bende bu yaz 5 gece gökçeada da kaldım 10 numara bi yer
bende marmara ereğlisi tarafına gitmeyi düşünüyorum mayıs ayında, tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim ?
edit : motoru kaç km ara ile dinlendirmeliyiz ?
Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim sadece marmara ereğlisi güzel yer ben geçen yaz ordaki askeri kampta yedek subaylık yapan arkadaşın yanına gittim süper bi 3 gün geçirdim resmen tatil köyü. Ağırlıklı olarak subay aileleri olsada sivillerde 3 tl ye günübirlik girebiliyor. Süper bir plaj içerde cafeler barlar adam resmen hem tatil yapıp hem üstüne 2.500 maaş alıyordu ne şans be :cherry:
herneyse güzel yer işte istanbulada yakın güzel bi tercih bence. iki günlük apache sahibi olarak apache o yolu çok rahat gider diyorum![]()
guzel gezi olmus,tebrikler.yaz gelmeden bende bu rotayi düşünüyorum ama şu çadır işi hic bana gore degil pansiyonlar da bütçemi sarsacak![]()
çadır candır =) yaz gelsede bende gökçetepeye gitsem =)