Apache - CBF150 >>140 km???????

Şu hız konularında her zaman tartışma çıkıyo ne yapıyosa odur her motorun + sı - si vardır bırakın motoru ezmeyi sahibi mutluysa mutludur...

Bu topic bu sitedemi açıldı ne sinirsiniz yaaa.

CBF250 Zor yapıyor 140 siz neyele uğraşıyorsunuz

Bahsettiğiniz motorların maxsimum sabit hızı düz yolda 110 Yukarı Eğimli yolda 80 Aşağı eğimli yolda Allah ne verdiyse basıyorsunuz bir an ibre 130-140 lara çıkıyor ve motorunuz 140 yapmış oluyor.

Demekki bu konuda burda kapanmış oluyor

bugun 2008 siyah Apache'mle düzde hiç zorlanmadan 130 km vurdum keşke yol müsait olsaydı da video çekebilseydim...

Son düzenleme:
hürricane arkadaşım bana biraz motorunun kalitesinden , vibrasyonundan bahsetsene.ybr kullandıysan kıyaslayabilirmisin bana sürüş özelliklerini.benim hoşuma gitti dışardan bakınca; acaba kullanımda şu özelliği iyi değil diyebileceğin bi özelliği varmı yada seni rahatsız eden...

hürricane arkadaşım bana biraz motorunun kalitesinden , vibrasyonundan bahsetsene.ybr kullandıysan kıyaslayabilirmisin bana sürüş özelliklerini.benim hoşuma gitti dışardan bakınca; acaba kullanımda şu özelliği iyi değil diyebileceğin bi özelliği varmı yada seni rahatsız eden...

usta yalan yok ybr kullanmadım ama cg den çok seri olduğunu söleyebilirm yolunu bulursa direk 120 km çıkıyo hemde çok az yakıyo ne zaman benzin koyduğunu unutuyosun motoru ilk aldığımda kaç kere kalkış yaparken bilmeden tekere kalktı motor kalkışta zapdetmek zor oluyo seri olduğundan vibrasyona gelince düşük devirlerde vibrasyon sıfır ama doğal olarak sıkıştırınca artıyo aşağı yukarı cg kadar vibrasyon var çok az daha fazla ama..

sağol verdiğin bilgiler için, biraz daha araştırıp son kararımı apacheden yana koymak istiyorum Allah nasip ederse...

sağol verdiğin bilgiler için, biraz daha araştırıp son kararımı apacheden yana koymak istiyorum Allah nasip ederse...

araştırdıktan sonra apache de karar kılacağına eminim ama genellikle kurye arkadaşlara sorarsan onlar sana daha net cevap vereceklerdir ve son birşey daha parçası çok ucuz burda ön çamurluk 20 lira falan..

ön çamurluğun arkası neden plastik annamadım. ayrıca komple eksoz siyah.neden ybr lerdeki gibi nikelaj değil.başka bi tarafına kusur bulamadım.maliyeti düşürmek için yapılmış olabilirmi acaba, ne dersin

ön çamurluğun arkası neden plastik annamadım. ayrıca komple eksoz siyah.neden ybr lerdeki gibi nikelaj değil.başka bi tarafına kusur bulamadım.maliyeti düşürmek için yapılmış olabilirmi acaba, ne dersin

zaten renkli olarak gördüğün parçalar hep plastik ama egzos için ucuza kaçmış olabilirler :) ama bi yandan da nikelaj kapak var egzosda

bu kadar kusur kadı kızındada olur diyip görmezden gelicem:)

ve hızlı:cat: bu topic bize kaldı anlaşılan, baksana bizden başka muhabbet eden yok.

olsun okuyan var en azından Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
hurricane_cbr, motorttkn, 507rr

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hurricane_cbr, baysalorhun, hihi, playboy_77, harbiturk, 507rr

Son düzenleme:
durun yaww bizi yabana atmayın burdayız bizde:p:mrgreen:apache düşnüyorsan hocam, düşünme git al derim bence fiyatına göre en kaliteli motor sınıfındakilere göre keşke daha büyük cc leri de yapılsa 250 600 gibi:pale:

durun yaww bizi yabana atmayın burdayız bizde:p:mrgreen:apache düşnüyorsan hocam, düşünme git al derim bence fiyatına göre en kaliteli motor sınıfındakilere göre keşke daha büyük cc leri de yapılsa 250 600 gibi:pale:

ustam Apache RTR 160'ı gördün mü adamlar 10 numara yapmış bence bu TVS nin devamı gelecek gelmeli....:cat:

bu memlekette 250 cc lerin fiatı bi hayli abartılı bende çok isterim aslında ama o kadar para sadece 20-30 km. fazla yapmak için verilmemeli bana göre.bu motosiklet şehir içinde ve kısa mesafeli yolculuklar için biçilmiş kaftan gibi..

rtr 160 ı gördüm apache nin yeni versiyonu hindistanda çıktı bu sene mayısta filan gelecek diolardı ama ses seda yok apache iyi satınca stokları eritiyorlar heralde hindistandaki :mrgreen: rtr 160 ın göstergeleri dijital fazla bifark yok gibi duruyor youtube da görüntüleri var inşallah devamı gelir

bu memlekette 250 cc lerin fiatı bi hayli abartılı bende çok isterim aslında ama o kadar para sadece 20-30 km. fazla yapmak için verilmemeli bana göre.bu motosiklet şehir içinde ve kısa mesafeli yolculuklar için biçilmiş kaftan gibi..

apache öyle ama markanın büyümesi için her segmentte üretim yapmalılar büyükten küçüğe zaten yavaş yavaş büyütüyorlar ilk scooty pep ile girdiler piyasaya sonra fiero sonra apache .apache den önce kymco vardı bende çok sağlam motor yapıyolar taiwan malı ilk başta scooter la girdiler italyayı kasıp kavurdular ki italya scooter in muciti:mrgreen: daha sonra yavaş yavaş büyüttüler venox u yaptılar en son. TVS den de böyle bi hamle bekliyorum ama sadece beklemekle olmuyor çünkü üretilen her model Türkiye ye gelmiyorr:farao:

Son düzenleme:
İlk motorum hafif rampa ben 80 kilo sırtımda 20 kg. çanta ile 155...

Belgelerle konuşun der kaçarım :p :mrgreen::cherry:

d1406def13a1990a98c48.jpg

ilk defa duydum flame türkiye ye geliyor mu bu model ?TVS satan heryerde apache ve pep var başka model görmedim ben bide topic için 140 basamıyor apache ,cbf150 hiç basamıyor. cbf 150 arkadaşta vardı ankarada çevre yolunda denedik 110u zor gördü cbf150

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar