hürricane arkadaşım bana biraz motorunun kalitesinden , vibrasyonundan bahsetsene.ybr kullandıysan kıyaslayabilirmisin bana sürüş özelliklerini.benim hoşuma gitti dışardan bakınca; acaba kullanımda şu özelliği iyi değil diyebileceğin bi özelliği varmı yada seni rahatsız eden...
sağol verdiğin bilgiler için, biraz daha araştırıp son kararımı apacheden yana koymak istiyorum Allah nasip ederse...
ön çamurluğun arkası neden plastik annamadım. ayrıca komple eksoz siyah.neden ybr lerdeki gibi nikelaj değil.başka bi tarafına kusur bulamadım.maliyeti düşürmek için yapılmış olabilirmi acaba, ne dersin
bu kadar kusur kadı kızındada olur diyip görmezden gelicem![]()
durun yaww bizi yabana atmayın burdayız bizde:mrgreen:apache düşnüyorsan hocam, düşünme git al derim bence fiyatına göre en kaliteli motor sınıfındakilere göre keşke daha büyük cc leri de yapılsa 250 600 gibi
ale:
bu memlekette 250 cc lerin fiatı bi hayli abartılı bende çok isterim aslında ama o kadar para sadece 20-30 km. fazla yapmak için verilmemeli bana göre.bu motosiklet şehir içinde ve kısa mesafeli yolculuklar için biçilmiş kaftan gibi..