Antalya'dan bir tutam pazar günü...

Maşallah emekli olmayacak kadar genç gülümsüyorsunuz bir çift olarak.Emeğinize sağlık güzel bir tanıtım olmuş.GEçen ay farezlere gelme şansım oldu, kaleiçide başka güzeldi.Motosiklet tutkusu 7den 70 e tüm sürücüleri fena sarmalıyor, hele ki bahar bir başka güzel.Devamını bekleriz:rendeer:

Bende Antalya'dayım sayende tekrar sever gibi oldum buraları :mrgreen: Eline yüreğine sağlık abi çok güzel anlatım ve güzel bir gezi olmuş :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Abi halamı bu motoru kullanıyorsun::eek:hmy:: Kanuni den maaş alman lazım. Tekerinize emeğinize sağlık.

Keyifli bir gün olmuş resimlere bakınca eski günlerde aklıma geldi epeyce bi gezmiştim oralarda.Allah keyfinizi daim etsin .

İşte budur. emekliliğe 6 yılım var 250 likle başladım hedef emeklilikte eşimle beraber çoook uzaklara gidebilmek. Teşekkürler HULK...

Allah herkese böyle emeklilik nasip etsin. Teşekkürler paylaşım için. :rendeer:

Çok güzel bir paylaşım olmuş . Yüreğinize sağlık :rendeer: Her karede içtenlik ve mutluluk var bu kendini hemencik hissettiriyor. Daha güzel geziler yapmanız dileğiyle , kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arada Emektarın tekerine sağlık :cat:

Saygı ve Sevgilerimle...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmaz inşallah :) Tekerinizin daima düz basması dileğiyle... :king:

Adana İl Temsilcisi
Neşeniz bol olsun.Paylaşım için teşekkürler.:cat:

Allah insallah her emekli motor tutkununa sizin gibi gezmeyi nadp eder. Nazar degmesin aman:)

Fotolara içim gitti. Mutlu bir çifti görünce de hemen evlenmek lazım dedim :p
Allah nazardan saklasın. Paylaşım için teşekkürler.

Her gününüz böyle güzel geçsin. Orala götürdünüz resmen pazar pazar yapılırmı bu. :)

Mersin İl Temsilcisi
iyi bir eş
dünyadaki en eşsiz güzelliktir...
mutluluk ve neşeniz daim olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar