ANTALYADA İKİ YERDE BOMBA PATLADI!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Su Motoru
Ben gidiyorum abi, arkadaşım yaralanmış hastaneye kaldırmışlar :pl: ...

@metal kardeşim terörün amacı senin yazdıgındır. Dışarı cıkılmasın korkulsun ve sinmiş bir sürü yaratılsın.Sürü kelimesi için özürdilerim ama amaç bu .LÜTFEN araç olmayın inadına ne olursa olsun hayatınızı sürdürün sadece daha dikkatli olun. İT ÜRÜR KURTLARDA ONLARI YER :cherry: GEÇMİŞ OLSUN SEVGİLER

HERKESE GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR NEDİR BU YAAAA NOOLUYO YOKMU BU ADAMLARIN HİÇ VİCDANI

Yok ne vicdanı.İbn.ler adamlar kafayı turizme takmış inat gitmek gerek antalyaya mısıra :pr: :pr:

arkadaşlar ne zaman türkiye böyle güzelliklere dogru yol alsa hep engel olmak isteyen birileri olacaktır.
bu alçak vatan hainleri :pr: bizim çok yakınımzda olabiliyorlar belki bilmiyoruz ama çok yakınımızda olabiliyorlar.
arkadaşlar bu nedir biliyormusunuz arkadaşlarımızın dedigi gibi turizme balta vurmak ülke ekonomisine zarar vermek.dün haberlerde dinlemiştim.antalya turist sayısında tam hatırlamıyorum bayagı çok milyon hedefliyormuş.turist demek para demek para demek türkiyenin önünde hiç bir engelin kalmaması demek.
bizim vatanımızın devletimizn ekonomik unsurları hariç bütün birimleri iş sıkıya geldiginde saglamdır.
bunu yapanlar ve yaptıranlar.vatan hainidir.alçaktır .dinsizdir.
olmadık küfürler yazmak istiyorum arkadaşlar .

NEREDE TERÖRİST VE BUNLARIN SEMPATİZNI VARSA HEPSİNE LANET OLSUN .O.... ÇOCUKLARI

Bu ses bombası olayının kesinlikle terör gruplarının yaptığına inanmıyorum. İngilterede olan terör grubunun işiydi ama antalyadaki kesinlikle turizmden daha fazla pay almak için türkiyeyi proveke etmek isteyen akdenize kıyısı olan ülkelerin parmağı olan öldürmeye değil korkutmaya yönelik bir eylem. Şimdi bakın dış basına ne biçim yalan haber yayınlamaya başlıyacaklar. Yine bu haberleri yaptıran bu ülkelerdir. Benim düşüncelerim bunlar.

tam detaylı habere yok netde akşam heberlerinden bakıcaz artık :pale:
ne desem boş yazmak istemiyorum :jocolor:

yavv arkadaşlar 6 kişi ölmüş falan yazdınız moralimiz bozuldu yaa
aslı varmı antalyalılar

Motosikleti
Su Motoru
Ya bende eve geldim şimdi, bizim arkadaş Doğu Garajında arabasında sehir halindeyken bombanın sesi duyuluyor ve arkasındaki bayan sürücü bir anda paneye kapılıp gaza basıyor ve bizimkine arkadan vuruyor. Kaburgalarında hafif ezilmeler varmış müşade altında olduğu için göremedim önemli birşeyi yokmuş. Ayrıca sansar ben ölümden korkmam, sevdiklerimin ölümünden korktuğum kadar, tırstığımız filan yok sadece uyarıda bulunuyoruz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalya cok gecmıs olsun.aman dıkkat edın kendınıze. :cyclopsani:

Motosikleti
Su Motoru
Türkiyemize geçmiş olsun kardeş ...

Büyük geçmiş olsun ..İstanbulda bu tip felaketleri çok yakından yaşayan birisi olarak.Neler yaşadığınızı anlıyorum.Bunun kaynağını merak ediyorum tabiki.Kim ne amaçlı yapıyorsa.Allaha havale ediyorum... :jocolor:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]

Yahu fazla uzatmadan kapatalim konuyu arzu ederseniz. Velveleye lüzum yok, Antalya'daki patlamalarin sebebi de bomba falan degil, gaz sikismasi imis zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar