ANTALYADA İKİ YERDE BOMBA PATLADI!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Su Motoru
Antalyada yaklaşık 30 dk. önce bir patlama sesi duyuldu ve bende o sıra dışarı çıkacaktım ve annem aklıma geldi Işıklar bölgesindeydi ve hemen yola koyuldum. Öyle bir trafik vardı ki aklım almadı motorla bile geçemiyordum. En sonunda sinirlerim bozuldu annemi merak ettiğim için ve atladım kaldırma korna çala çala geçtim milletin arasından sonra Kale Kapısına indim, birde baktım ki polis yolu kapatmış, bende yanına gidip "ne oldu memur bey olay nedir patlayan neydi" gibisinden bir soru soracaktım ki "hadi kardeşim, hadi" diyerekten savuşturdu bizi bende "senin insanlığına tü..." dedim ve hemen ters yönden (zaten yol kapalıydı" Yat Limanına indim, oradan direk Kale İçine daldım ve Işıklar mevkine çıktım yaklaşık 5 dk. içerisinde nasıl gittiğimi bir ben bir Allah bilir. Gidene kadar içimde binbir çeşit düşünce vardı ve annemi gördükten sonra içimden derin bir "ohhh" çektim. Patlayan bir ses bombasıymış ve turist otobüslerinin yakınında patlamış ve önlem almak amacıyla yolları kapatmışlar. Eea motorsikletci durur mu :cherry: durduramazlar ...

valla geçmiş olsun metal. başlığı antalyada ses bombası diye değiştirsende, gören benim gibi huzursuz olmasa.

GEÇMİŞ OLSUN ANLATTINDA GEZMİŞ GİBİ OLDUM ŞİMDİ ORALARI AZ ÇOK CANLANDI YOLLAR GÖZÜMDE SENELERDİR GELEMİYORUM ORALARA

Motosikleti
Su Motoru
salihgureli, kardeş yolun düşerse bir telefon açman kafii gezeriz bol bol ...

Moderatör (forrap)
tüm antalyaya geçmiş olsun...Allah bölücü hareketler içerin eylemlerde bulunan,insanların canına,malına kasteden yaratıkları toplumumuzdan hatta bütün toplumlardan uzak eylesin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalyaya geçmiş olsun işallah yaralanan veya ölen yoktur işallah

Motosikleti
Su Motoru
Barış abi nasıl yok ya! Patladı işte ses bombasıda olsa bütün Antalyayı birbirine sokmaya yetti ...

Süper Moderatör (BBRR)
semih tabiki öyledir ama bu konu uzarsa sence bundan kim zararlı çıkar kim amacına ulaşır

az once bı arkadasım aradı dogu garajındada patlamıs ve 6kisi ölmüş kıslahan carsısınada ıhbarda bulunmuslar bomba war diye heryer polis kaynıyor antalyalı arkadaslar sakın kalabalık yerlere cıkmayın !!
allah belasını wersin bunu yapanların serefsiz o.cocuklarıı :pr: hepsini birgun silecegiz tarihten :jocolor:

Motosikleti
Su Motoru
Barış abi şimdi dank etti. Pardon abicim valla ben düşünemedim. :pale:

Süper Moderatör (BBRR)
yuh tamam anlaşıldı iş ciddi tüm antalyalı arkadaşlara geçmiş olsun ses bombası falan deyince semih büyütmeye gerek yok demiştim ama 6 ölü falan olunca daha ne diyeyim bilemedim

Motosikleti
Su Motoru
Kale Kapısından, Işıklara dönüşte bulunan yolcu durağının orada da bir patlama olmuş :pr: , ne istiyorlar abi ANTALYADAN !!! Ben bütün tanıdıklarımı arayıp haber vereceğim . Çıkmasınlar dışarı filan, Antalyada tanıdıklarınız var ise sizlerde haber verin arkadaşlar ...

ne ısteyecekler amac belli tam turizm sezonun ortasındayız amacları bence turıstlerı korkutup ulke ekonomısıne zarar wermek bıkac sene once atılan bombalarda ınternetten tanıtıım hollandalı bı bayan arkadasım antalyada sokaklarda tanklar panzerler gezıyormus nasıl yasıyorsunuz orda demıstı bende dedım oyle bısey yok tamamen uydurma ızın basın yanlıs bılgılendırıyor dedıysemde anlatamadım sımdı sız olsanız oyle bomba patlayan bı yere tatıle gıdermısınız? ondan sonra paket tur fiyatları dusuyor ucak bıletlerı ucuzluyor zarar yıne bizlerin oluyor :jocolor:

Motosikleti
Su Motoru
Abi bilmiyorum ama bu olayın içinde yine bir terör örgütünün parmağı olduğunu sezinliyorum veya Türkiyeyi tercih eden turist sayısının çokluğu nedeniyle çekemyen bazı ülkelerin yaptırımı ve destek çıkmaları var bu olayında içinde. Yaklaşık 20 dk. kadar önce 2. bombanın patladığı yerin tam önünden geçtim ve birsürü insan vardı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar