Antalya trafiğinde motorda kasksız 4 kişi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
görüntü olarak kasksız olmaları daha iyi :)
4 tane kask kafa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir defasında kamp yaparken dağ yolunda jandarmalarla karşılaşmıştık.yüzsüzlük yapıp full dolu aracı durdurup bende binebilirmyim demiştim:mrgreen: adam da binebiliyorsan bin demişti.:mrgreen:resimde en arkada duran küçük kardeşim gibi tutunup baya bir yol gitmiştim.yetenek istiyo öyle durmak.çünkü en ufak çukurdan geçtiğinizde tabiri caizse dağılıyorsunuz :mrgreen:çok tehlikeli gerçekten . araç ileri doğru gittiği için düşerse direk suratı dağılır. allah korusun.:pale:

Bizim buraya gelin çok görürsünüz eğer denk gelirse bende fotoğrafını çekerim. Zaten kask olayı bizim burda yeni başladı 2 hafta öncesine kadar polisler bile kask takmıyordu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
polis demişken ben ne zamandır çekecem diyorum unutuyorum. makineyi alıp yarım saat aşağıda bekleyecem, bkalım kaç tane kasksız polisi sobeleyecez:mrgreen:

kasksız ilginç kişileri burada toplasak iyi olacak sanırım en ilginç fotoğrafı seçeriz aramızda :queen::queen::queen:

polis demişken ben ne zamandır çekecem diyorum unutuyorum. makineyi alıp yarım saat aşağıda bekleyecem, bkalım kaç tane kasksız polisi sobeleyecez:mrgreen:

hemen hemen her akşam izmirde kordonda günbatımı keyfi yaparım. ve sürekli önümden yunuslar geçer. ve çok dikkat ettim %95 kask takıyorlar. kendileriyle bir kaç sohbetimiz sırasında neden tam koruma giyinmediklerini sordum. cevapları mantıklıydı "rahat hareket edemiyoruz" dediler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ben sadece burdan hergün geçen iki yunusta kask görüyorum. gerisinde kask mask yok. hatta bazılarının gidonunda poşet falan var :mrgreen:

Bazılarının ayrıcalığı olması lazım elbette ben özellikle trafik polislerinden bahsediyorum. Hem vatandaşı durdurur kask yok diye hemde kendisi takmaz...

antalyada normal....bolelerıne acayıp sınır oluyorum..ama belkıde caresızlerdır....aynaszılıga lafım yok ama kask takmayanlara acayıp sınır oluyoruym...

trafiğe kapalı pistte sadece ve sadece motorumu [ 74cc , 2.4hp =)=) ] denemek için 4 kişi binmiştik ve evet gitmişti:D 4 kişi+4kask+4eldiven+8dizlik vs.... Ama bırak trafiğe çıkmayı 50metreden fazla gitmedim... iki adım yol uğruna canlarını koymuşlar ortaya, çok yazık...

Son düzenleme:
aile arabası işte, kaza olursada arkada üzülecek fazla birilerini bırakmamak için ideal bence:cat:

:farao::pale::farao:

Asıl Kask Taksalardı İlginç Olay Diye Konu Açman Lazımdı .. Acı Ama Gerçek :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bindikleri motor honda activa 4 kişi bi motora binilirmi adamlar 2 kişilik yer yapmış sonrada kaza olunca motorcuların adı kötüleniyo böyleleri yüzünden..:pr:
Kinetix..... Aktiva 2 ye yarılır.... :p:p:p

o motosiklet 4 kişiyi nasıl çekiyor ben bunu anlamıyorum.

Sağlam motordur... ÇEker....:cat::cat:

Kınamak kolay.. Kınayan da çok.... Ama hangimiz 4 4 lük biniciyiz ki....

En azından çocukları bindirmeseler..:pr::pr:

Bende polis olsam,resmi kıyafet üstümdeyken trafikte hiçbir araç taciz etmezken,tavırlarına çeki düzen verirken bu sıcakta kesinlikle tam koruma giyipte bedenimi üzmezdim. Dikkat ederseniz motosikletli ekiplerde kaza minimumdur. :cat:

işte bu insanlar yüzünden antalyadaki trafik polisleri cümle alem motosikletçilere KIL . hem kendi canını hemde canlarını tehlikeye atıyor.malını soylemıyorum bile

Avatarındaki resme bakınca sürücünün kask takmadığı görülüyor ama naber:wiinkk:

Antalya,konya taraflarında bende bu tür şeylere çok şahit oldum...
scooter a 4 kişi binen scooterda 4-5 tane piknik tüp taşıyan ...
antalya ve konya da pturan arkadaşlara bi sorum var_?
sizin asfaltlar pamuktan felan mı, insanlar düşünce kafalrı patlamıyormu _?
neden kimse kask felan takmıyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar