Antalya trafiğinde motorda kasksız 4 kişi

Resimi Cep telefonundan zoom yaparak çektiğim için pek görünür olmadı ama genede trafikte ne halde gittikleri belli :pr::pr::pr::pr:

arkadaki çoçuğun oturduğu yeri gördünmü istetmenin üzerinde oturuyo kaskta ön sepette duruyo allah akıl fikir versin:bounce:

işte bu insanlar yüzünden antalyadaki trafik polisleri cümle alem motosikletçilere KIL . hem kendi canını hemde canlarını tehlikeye atıyor.malını soylemıyorum bile

Bindikleri motor honda activa 4 kişi bi motora binilirmi adamlar 2 kişilik yer yapmış sonrada kaza olunca motorcuların adı kötüleniyo böyleleri yüzünden..:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalya..çok normal.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ay çok kötü nasıl binebiliyorlar böyle

işte bu insanlar yüzünden antalyadaki trafik polisleri cümle alem motosikletçilere KIL . hem kendi canını hemde canlarını tehlikeye atıyor.malını soylemıyorum bile

Bu görüntünün izahı mümkün, birçok sebebi de var aslında ve malesef. Maksat yanlışa doğru demek değil tabi ama biraz düşünmek de lazım "niye acaba?" diye... Artık ben, bu tarz görüntülere alıştım Antalya'da (yokluk+cehalet=bu tablo)...

Sadece trafik polisleri değil kıl olan, (hatta polislerin bence bir problemi yok adam gibi kullananla) diğer sürücüler de tavır takınıyor motosiklet kullanıcılarına sebebi ise bu tip görüntülerden çok başka cinsteki arkadaşlar ki onlar daha tehlikeli...

buna benzer bişeyde bende gördüm gecenlerde mondialin 150cc lik motorunun üstüne inanılması zor kiloca baya fazla 4bayan gidiyodu... bayanlaramı şaşayım motoramı karar veremedim..

trafik bunlara bişey demez. aksine tüm koruması tam olanların peşine düşer ne hikmetse.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bindikleri motor honda activa 4 kişi bi motora binilirmi adamlar 2 kişilik yer yapmış sonrada kaza olunca motorcuların adı kötüleniyo böyleleri yüzünden..:pr:

dikkatli bakk kinetic zoom 100cc 2 zamanlı..:cat:

Antalya..çok normal.. :cat:

hade ordan sen kendine bakk bws ile teker bile yapamıyon..:queen:

ay çok kötü nasıl binebiliyorlar böyle

çok kolay:p

1.önde güççük bi velet biniyor..
2.sürücü şişko patates baba oluyor..
3.sürücünün arkasına cahil başına geleceklerden habersiz bir anne biniyor..
4.bindiği yer ona çok zevk veriyor olmalı ki bu durumu eğlence sanıyor..

kısaca yurdum insanı..:cat:

ön tarafa 2 kişi daha sığarmış :queen:

ben mondiale 7 kişi bindirdim..:queen::queen::queen::cat:

kardeş yapacak bişeyimiz yok sadece antalya değil bütün türkiyede böyle kara cahil okumuş insanlar var kurunun yanında yaş da yanıyor..:pale::cat:

Son düzenleme:
bu yaz ege akdeniz turu yaparken antalya yada uğradım ve ne yazık ki çoğu sürücü kasksız, artçılar da öyle. allaha emanet gidiyorlar. tamam anlıyorum hava çok sıcak ve nemli ama candan daha kıymetli ne var ki canandan başka

Alanyada turistler bikiniyle scooter sürüyor :) Polisin önünde :wiinkk:
Antalyada yanımdan geçen kamyon pet şişesiyle serinleyin diye bizi sulamıştı :pr:

herşeye eywallahda hangi ana baba iki çocuğunu da o şekilde motosiklete bindirmek ister kimin içine siner bu.

Polis daha sıkı denetlemeli motosiklet sürücülerini! ve eksikleri varsa asla affetmemeli:bounce:
Kapat motosikleti gitsin:silent:

Pazar günü Çeşme otoyol gişelerinden çıktık ve polis tarafından durdurularak kontrol edildik:wiinkk: Polis aynen sordu '' nereden geliyorsunuz '' plakalar 35 tabii olarak İzmir dedik:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
cancancan
sanırım takıldığın nokta kasksız kullanmaları. 4 kişi binmelerinde bi sakınca görmüyosun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar