Antalya olmadı, Kapuzbaşı Şelalesi verelim

Osmaniye İl Temsilcisi
Abicim gerçekten 10 numara gezi olmuş. Gönlü güzel, yüzü güzel iki insandan çok güzel bir gezi, haraka görüntüler... Eminim çok yorucu ama bir o kadar da keyifli olmuştur. Bizde karaisalı, pozantı üzerinden dağlardan cros motorlarla gittik kapuzbaşına, tabiki biz sizin gezdiğiniz, gördüğünüz yerleri görmedik, çoban çadırları ve arıcılar vardı ve onların köpekleri... Paylaşım için teşekkürler, bunları yüklemek birhayli zaman almıştır ellerinize sağlık hocam. Bu arada burda olsaydım bende eşlik ederdim size ama o aralar kadirli de yoktum.

celal abi - reşit kadeş elinize sağlık gerçekten çok güzel yerler ben bakmaktan yoruldum süper olmuş selamlar reşit sanada hayırlı teskereler dilerim

orası benm memleketım suan kayserı merkezde oturuoz kayserının yahyalı ılcesınde dogmusm ben selaleye gecerken yol uzerınde rastladıgnız dıkme koyude koyumuz 2 yasından berı burdayım arda bı koye gıderız ... cok sewındım gorunce bızım koyun tabelasını guzel gezı olms ellerınıze saglık paylasım ıcın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olay budur abi...
Harika..
Emeginize tesekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun dört dört'lük bir gezi yapmışsınız ... tebrikler :cat: :rendeer:

kopuzlar şelalesine geçen sene gitmiştim resimlerden gördüğüm geçen seneden bu yana o yolları bi tamamlayamamışlar aksine daha berbat hale getirmişler...

ama gerçekten görülmesi değer yerlerden biri ulaşımı biraz yol açısından zor olsada keyifli

kazasız belasız arkadaşlar fotolar çok güzel hem motor sürmek hemde foto çekmek helal valla.

Gayet güzel gezmişsiniz. Fotoğraflar güzel. Özledik oraları. Tekrar bir yol yapmak gerekecek gibi :)

Yolunuz açık olsun.

Gaziantep İl Temsilcisi
ben bu topıgı nasıl kaçirmişim hayret elinize yüregınıze saglik güzel insanlar...

sagolun arkadasşar.daha askere gitmeden bi kacgün önce gitmistik celalettin hocamla beraber.dün aksam aklıma geldi. her insanın gidip görmesi gereken biyer..

Siz bizim köye girmişsiniz yahu.Şahmelikliyim ben.hatta o buğday falan olan yerin altında evimiz var.gerçi istanbulda yaşıyoruz ama,çok sık gideriz köye.şaşırdım,mutlu da oldum.üşenmeyip o mezarların oraya kadar da gitmişsiniz.

siz adana tarafından develiye gelmişsiniz,ben de burdan adana tarafına gitmeyi düşünüyorum.zaten nerden giderim falan diye araştırıken buldum bu başlığı.

hatta kısmet olursa beraber de gezmek isterim.

çok güzel gezi olmuş.paylaşımın için teşekkürler.lastikleri değiştir derim ben eger sürekli uzun yol yapıyorsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar