[Antalya - MT]

Hosgeldin kardes! Gezi olayi guzel olur ama henuz bizede nasip olmadi, hadi bakalim hayirlisi! :)

evet arkadaşlar gezi düzenlicewksek yada buluşma.herkes musait olduğu gün ve saatleri yazsın ona göre bişiler ayarlayalım.ortak bi zamanda buluşalım yaww

bu pazar toplanıp düden şelalesine gidelim.Hem gezmiş oluruz hemde tanışmış oluruz.:)

Dishy

bu perşembe olmadı ama haftaya kesin geliyorum.tabiki mesaiye kalmazsam.:cat:

Aslında her perşembe olağan toplantımızı Falez Oteli karşısında ki Uygulama Çay Bahçesinde yapıyor idik.. Bu hafta bir kaç arkadaşın isteği üzerine yer beğenildi, karar kılınırsa bundan sonra orada yapılır...:cat:

Adres; DURAN SANDWICHES

Yeşilbahçe Mh. Metin Kasapoğlu cd. Beytaş Sit. B-Blok A-1

Tarif etmek gerekirse; Burhanettın onat caddesi ıle ısıklar cıkısının kesıstıgı kosede sampı pıde nın hemen yan tarafında...:cat:

Saat;20:00 :wiinkk:

adres tamam arkadaslar teşkrler teyze:mrgreen:
hoşgeldin mhrm07 plaj olmaz gezecez diyoz sen plaj diyon cross lazım ona:mrgreen:
mit-x gidecenmi :mrgreen: :mrgreen:

sonix ben gelemem bu ayın sonuna kadar ben yokum.ondan sora dgrmr var onuda buluruz.taplanır biraz uzun yol yaparız harika olur.havalarda bu ayın sonunda hem tam düzelmiş olur.

Son düzenleme:
ya plajderken otorup eylenme maksadıyla demiştim de oda olur yaww
gelmeye çalışırım
ben pazarları kısmen çalışıorum ama musait olursam kesin gelirim...yer önemli buluşma noktası ???????????

herkes için uygunsa çallıdaki üst geçidi geçince hemen bir Bp, yada Shell olması lazım.Adını tam hatırlamıyorum.orada buluşalım.

movistar bir baka sefere artık :)

adres tamam arkadaslar teşkrler teyze:mrgreen:
hoşgeldin mhrm07 plaj olmaz gezecez diyoz sen plaj diyon cross lazım ona:mrgreen:
mit-x gidecenmi :mrgreen: :mrgreen:

sonix ben gelemem bu ayın sonuna kadar ben yokum.ondan sora dgrmr var onuda buluruz.taplanır biraz uzun yol yaparız harika olur.havalarda bu ayın sonunda hem tam düzelmiş olur.

Kardes ole bi saydirmisin ki arada adimi zor gordum! mit-x gidecenmi! demisin ! Nereye? Onu anlamadim! Bulusmaya kafeye mi?

Bugun daha onceden verilmis bir sozum vardi o yuzden gidemedim! Ama gelcek persembe bi isim cikmazsa gidicem insallah! Zaten yagmur da vardi bugun biraz , bakalim pazara nolcak hava...!

Bu pazar gelemem ben,size iyi eğlenmeler arkadaşlar :) Dikkatli olun :king:

yaw sonix kimse yok heralde ben de okuyum diyorum bakıyom yazan da yok

hani gelenler vardı ne oldu onlara hafta içi tamam ok yaparız aha geldi hafta sonu

nerelerdesiniz

herkesinişi war galiba napalım başka bahara artık...kimse yok piyasada

ya ben gelmek isterim ama ehliyeti ancak haziran başı alacam şimdilik uzaktan izliyorum sizi :(

ark lar biz bu gidişle zor buluşcaz zanlumca:)
ama pes etmek yokk buluşucazzz.........

kimse yazmayacında kenim gittim.nasıl olsa yaz ayları geldi.çOkça vakitimiz olacak :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar