Sağolun arkadaşlar. Ufak bir attan düşme kazası oldu. (Gereksizce ve salakça çitin yanında eyersiz ata binmeye çalışırken ve diğer taraftan düşerken :mrgreen: at da kaçacağım derken kıçıyla çit arasında dizin altından sıkıştırdı. Allah'tan düzgün, çatlak şeklinde kırık. 1-2 aya geçer. Not: Dizlikle biniyordum her seferinde. Bi o gün motosiklette kullandığım dizlikleri takmamıştım...Olacağı varmış diyelim artık). Motosikletten düşmedim; belirteyim.
Kızıldanayı da, 1-2 ay binemeyeceğimden, boş boş durmasın diye sattım; nakte döndüm, yatırılacak yerlere yatırdım; kalanıyla da dövize geçtim. Yoksa, motosikletten son derece memnundum; biliyorsunuz. Alsam yine aynısını alırım

.
Yeşil Kubazaki duruyor; ederi 3 bin civarı olduğundan 2.500'e elden çıkarmayayım dedim... İyidir o da; az yol gitmedim onunla

.
Gezileriniz eğlenceli geçsin arkadaşlar. Bu taraflara Serik üzerinden gelmeyi bu yaz için gündeminize almayı tavsiye ederim. Yukarıda haritada belirtmiştim. Çok bilinen ve kullanılan bir yol değil; Antalya - Serik - Köprülükanyon üzerinden Beşkonak - Kesme - Isparta ... Kesme'den sonrasında Sütçüler üzerinden geri dönüşe de geçebilirsiniz Eğirdir'i dolanmadan...
Temmuz sonrasına gezi planlarsanız haber edin
Metehan07, alacağın olsun; geçen sene gelmediydin bu taraflara
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar; iyi eğlenceler.
(Not: yollar mıcırlı gözüküyor, dikkatli viraj alın... selametle).