[Antalya - MT]

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Hihhhh manavgat dedin canima bastin. Ben manavgattayim zaten ayarlayalim pazara :)

Ahhh Ahhhh Yokluğum da Amma Boğuşuyorsun Mehmedim :mrgreen: Olsam da Gezsek Bol Bol :thumleft:

ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20 30 DA MARK ANTALYA NIN ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ TANIŞIRIZ HEPİNİZİ BEKLERİM.

hocam saat benim için çok ters tanışmak içinde en kötü günü seçmişsin herkes sendrom halinde :)
1 ay felan buralarda yokum gitmeden tanışalım dedim gün biraz ters oldu ama :) Aslında maçı beraber de izleyebiliriz saati erkene alıp ama gelecek arkadaşlara bağlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

Ahhh Ahhhh Yokluğum da Amma Boğuşuyorsun Mehmedim :mrgreen: Olsam da Gezsek Bol Bol :thumleft:
Sen de gittin be mehmet abi tek başıma uğraşıyom ama olucak inş :) haziran başı gibi başlıyacaz 2 haftada 1 gezi :D sen de gel napıcan mersinde:)

8:30 da mark antalyanın oraya geliyorum, ama maç falan demişsiniz ben maç falan izlemem spora geçerim ordan

Bu akşam gelemem malum iş.Pazar günü Manavgat gezisi güzel olabilir.Hbrleşelim

Son düzenleme:
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Marantalya onunde bekliyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Arabalarin oldugu giristeyiz

arkadaşlar plan yapılmış ama malesef yeni gördüm ben üniversitede olduğum için yeni girdim foruma pazar günü netlik kazanırsa burdan yazıcam gelmek isteyen olursa haberleşelim

Marantalya onunde bekliyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Arabalarin oldugu giristeyiz

muhammet ayrılırken o beyaz munubus ne yapıyordu? benim mi dalgınlıgıma geldi anlamadım birden solumda dibimde belirdi korkkutu az kalsın çapıyordu küfür edilesi insan

muhammet ayrılırken o beyaz munubus ne yapıyordu? benim mi dalgınlıgıma geldi anlamadım birden solumda dibimde belirdi korkkutu az kalsın çapıyordu küfür edilesi insan
nerde oldu muhammet bahsetmedi ama geçmiş olsun bide akşam saatleri trafik yok bom boş yolda gelip vuracak adamlar ....

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Arkadaslar cok tesekkur herkeze tanisma toplantisi icin. Bu arada ismail senin onune kirmadan once virajda solladim herifi herhalde ondan gaza geldi dangalak.

nerde oldu muhammet bahsetmedi ama geçmiş olsun bide akşam saatleri trafik yok bom boş yolda gelip vuracak adamlar ....
aşşagıya inerken 2. ışıktan sonra, muhammet arkamdaydı munubus yanımdan geçmeden önce kornaya basmıştı ondan sorim dedim, valla dediğin gibi özellikle ticaret için yolda olanlar bizi iplemiyo

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
aman dikkat edelim.Sarhoşlarda kol geziyo ortalıklarda.Manavgata gelirken sedanın biri bi sag sol rotasız şekilde gazlıyordu.Resimlerle konuyu birazdan açacam :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hııı oldu gazlamadan olurmu hiç veli yahu :D ismail nicki neydi bu arada.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
mondial drift olan arkadaş vardı ya işte.Yanlışlıkla sana ismail dedim.karıştırdım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar