ARKADAŞLAR BU AKŞAM SAAT 20 30 DA MARK ANTALYA NIN ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ TANIŞIRIZ HEPİNİZİ BEKLERİM.
1 ay felan buralarda yokum gitmeden tanışalım dedim gün biraz ters oldu amahocam saat benim için çok ters tanışmak içinde en kötü günü seçmişsin herkes sendrom halinde![]()
Sen de gittin be mehmet abi tek başıma uğraşıyom ama olucak inşAhhh Ahhhh Yokluğum da Amma Boğuşuyorsun Mehmedim :mrgreen: Olsam da Gezsek Bol Bol :thumleft:
beklerim kardeşim.8:30 da mark antalyanın oraya geliyorum, ama maç falan demişsiniz ben maç falan izlemem spora geçerim ordan
Marantalya onunde bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
Arabalarin oldugu giristeyiz
nerde oldu muhammet bahsetmedi ama geçmiş olsun bide akşam saatleri trafik yok bom boş yolda gelip vuracak adamlar ....muhammet ayrılırken o beyaz munubus ne yapıyordu? benim mi dalgınlıgıma geldi anlamadım birden solumda dibimde belirdi korkkutu az kalsın çapıyordu küfür edilesi insan
aşşagıya inerken 2. ışıktan sonra, muhammet arkamdaydı munubus yanımdan geçmeden önce kornaya basmıştı ondan sorim dedim, valla dediğin gibi özellikle ticaret için yolda olanlar bizi iplemiyonerde oldu muhammet bahsetmedi ama geçmiş olsun bide akşam saatleri trafik yok bom boş yolda gelip vuracak adamlar ....
yapma abi gazlamayın şunlarıBu arada ismail senin onune kirmadan once virajda solladim herifi herhalde ondan gaza geldi dangalak.