bana heryer uyar aslında ama benim motor yavaş olduğundan sizi sıkmak istemiyorum...ben sizi gebiz kavşağında beklesem daha iyi...
dönüşte kopma olursa çok mühim değilde giderken hep beraber gitmiş oluruz...
----------------------------------------------
ben tavuk pirzola diyorum...yanlız mangalı napcaz...bende çanta yok bagaj yok...
bana heryer uyar aslında ama benim motor yavaş olduğundan sizi sıkmak istemiyorum...ben sizi gebiz kavşağında beklesem daha iyi...
ben tavuk pirzola diyorum...yanlız mangalı napcaz...bende çanta yok bagaj yok...
0km alasaydım senin motordan alacaktım...ama şimdiki motorumu buldum nasip değilmiş dedim geçtim...ama içimde kaldı...nasılAbi bende yeni motor aldım küba cg100....
0km alasaydım senin motordan alacaktım...ama şimdiki motorumu buldum nasip değilmiş dedim geçtim...ama içimde kaldı...nasıl
memnunmusun...hayırlı olsun buarada...en kısa sürede bir ön tanışma ayarlayalım arkadaşlar olmuyo böyle...
kent ormanı vs vs neresi olursa...sağlıcakla kalın...
ayrı gayrı yok zaten fatih abi hep beraber gidip hepberaber gelcez inş![]()