aythakan' Alıntı:özgür C.tesi 16:00 gibi yola çıkacaz 20:00 gibide sizin köyde oluruz tahmin ediyorum. Öğlen yola çıkamayacağız çünkü işim olacak. Ama grup öğlen giderse ben akşam tek çıkar gelirim belki halilde gelir benimle. Pazar zaten toplu olarak döneriz.
teşekkürler herhalde önümüzdeki ay içinde gelmeyi düşünüyorum irtibata girerim sizinle nasıl bir festival bu efes falan demişsiniz antik efes ten mi almış ismi yoksa bira olayımı şayet bira olayı iseaythakan' Alıntı:Ashes arkadaşım gelirsen tanışırız. Gurubumuzun ''Efesli Akdeniz Akşamları '' adı altında 6. sını yaptığı etkinliği, tanışma için uygun olur. Haberimiz olsun gelince.
Sevgiler
ashes' Alıntı:önümüzdeki ay ben bi antalya -- istanbul yapıcam c.tesi gelip pazar dönücem antalya mt deki arkadaşlar ile bi tanışmak isterim
sevgiler ASHES
ashes' Alıntı:antalya mt deki arkadaşlar ile bi tanışmak isterim
sevgiler ASHES
aythakan' Alıntı:Dishy bak, hemen senin yazdığın mesajın üstünde ben ne yazmışım. Hem bu yol 550 km yol sen gelmeyi düşünmüyon dimi. Gelsende seni geri evine gönderirim toplanma noktasından haberin olsun![]()
ashes' Alıntı:bak yanımda dostdark ı da getirirsem o zaman gör sen rakıcıriders
varmı güzel balık lokantaları salaş dışardan al balıgı yaptır roka balık rakı üff dur millete ayıp olucak
oyyy oyyyy:queen: :queen: varya rakı balık :queen: :queen:ashes' Alıntı:bak yanımda dostdark ı da getirirsem o zaman gör sen rakıcıriders
varmı güzel balık lokantaları salaş dışardan al balıgı yaptır roka balık rakı üff dur millete ayıp olucak
aythakan' Alıntı:Arkadaşlar C.tesi ve pazar günü toplam 450-500 km lik gezimizi tamamladık. Bizlere evlerini açan özgünzorlu ve ailesine sonsuz teşekür ederiz.
ozgur_zrolu' Alıntı:teşekkürü biz borç biliriz abi.Bizi böyle bir günümüzde yanlız bırakmadığınız için fromalanya,aythakan,toros,burçe ve mustafaya sonsuz teşekkürler.evet yaklaşık 500 km yol yaptık ama gayet zevkliydi.Manzaralar virajlar,dağ yolları,yokuşlar ve inişler çok güzeldi.Gerçi fotolaştıramadık ama her şey anlatılmaz yaşanılır cinstendi.
ozgur_zrolu' Alıntı:teşekkürü biz borç biliriz abi.Bizi böyle bir günümüzde yanlız bırakmadığınız için fromalanya,aythakan,toros,burçe ve mustafaya sonsuz teşekkürler.evet yaklaşık 500 km yol yaptık ama gayet zevkliydi.Manzaralar virajlar,dağ yolları,yokuşlar ve inişler çok güzeldi.Gerçi fotolaştıramadık ama her şey anlatılmaz yaşanılır cinstendi.