abi bu akşam hangi akşam olacaktı?aythakan' Alıntı:Konyaaltı sahilinde bi yer biliyorum bu akşam toplayalım ekibiAma orada ateş yakmak biraz zahmetli olabilir ama hallederiz.
![]()
abi bu akşam hangi akşam olacaktı?aythakan' Alıntı:Konyaaltı sahilinde bi yer biliyorum bu akşam toplayalım ekibiAma orada ateş yakmak biraz zahmetli olabilir ama hallederiz.
![]()
cerecc' Alıntı:antalya gurubu hani girmiyordu bu siteye
sevgili AloneWolf07 motorize07 grubunda herhangi bir motor,motor gücü ayırımı yoktur.İsteyen istediği şekilde her türlü motorla aramıza katılabilir.Gezilerimizde hız sınırı ve grup sürüşü olduğu için bir kopma meydana gelmemektedir.AloneWolf07' Alıntı:Arkadaşlar hepinize merhaba nasip olursa önümüzdeki hafta motorumu alıyorum
Regal Raptor clas gruba üye olmak istiyorum ama bi sorum var antalya da kaç tane grup var ve bu grupların bi tarzı varmı (race enduro custom)ya da belli bi cc
megasoft' Alıntı:Merhaba Antalya MT,
Ben Manisa MT Grubundan MegaSoft (Soma/Manisa) Ali METİN
Sizden bir ricam olacak bana yardımcı olurmusunuz ?
Antalyada Varlık Semtinde 2004 Model Honda NX4 Falcon model satılık motor var. Motor sahibiyle görüştüm motoru görmem gerekiyor fakat mesafe uzak benim için bu bölgeye yakın birisi var mı ? Motora bakabilir mi ? Motorun son durumu hakkında bilgi verebilir mi ?
Motor Sahibi : Burak
: Ali Ekber TANRIVERDİ (532-3939016)
Tel (ev) : 242-2372877
Semt : Varlık
Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
gereken ilgi ve yardım tüm üyelerimize gösterilecektir.megasoft' Alıntı:Antalya MT, Teşekkürler. Motorize07 yardımcı oldu. Buradan Motorize07 deki tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Saygılar.........
aythakan' Alıntı:özgür C.tesi 16:00 gibi yola çıkacaz 20:00 gibide sizin köyde oluruz tahmin ediyorum. Öğlen yola çıkamayacağız çünkü işim olacak. Ama grup öğlen giderse ben akşam tek çıkar gelirim belki halilde gelir benimle. Pazar zaten toplu olarak döneriz.