[Antalya - MT]

kawa servisi antalyada 1 tane var oda yenı acıldı bıldıgım kadarıyla,yolum duserse bende bakarım bi ama motor kısmına pek bısey dıyemıcem cevremde hıc hyo kullanan yok anlamam pek sesınden :/ sase,kaporta en ufak ayrıntısına kadar bakarım ama

Hoşgeldin emin , sorularına cevap verebildiğimiz sürece seve seve yardımcı oluruz ...

1000 Tl lik donanım alarak iyi yapmışsın :) ...

Bu arada 112 de görev nedir , hani defibrlatör veya sp02 de sorun varsa onlarıda sorabilirsin bana :D ...

112de ATT'yim.
Bu arada yakın zamanda etkinlik varsa katılmak isterim...

Merhabalar... Bende Antalya ya yeni yerleştim. Motor suz bir motor sevdalısıyım:) Temmuz dönemi ehliyetimi aldıktan sonra keseme göre bir motor almayı planlıyorum. Şimdilik Kuba diye düşünüyorum. Aranıza katılmak isterim...

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Antalya'da 2008-2009 model km'si fazla yüksek olmayan borcu,vuruğu ve kazası olmayan temiz ybr arıyorum.İlgili arkadaşlar [email protected] yada ö.m sistemiyle iletişime geçerse sevinirim ..saygılar

bu arada dombayci, hoşgeldin MT Antalya ailesine :wiinkk:

slm lar

merhaba arkadaş lar ben de antalyadan motorsiklet tutkunu dragstar 650 sahibi yim etkinliklerden pek fazlada hab erdar olamıyorum bende kaynaşmak isterim gezilere katılmak isterim neyse inşallah en yakın zaman da bi etkinlikte görüşmek üzere herkeze kazasız sürüşler

bende Alanyadan Fatih etkinlikler olursa bende katılmak isterim özellikle Alanyadaki arkadaşlar gezi turu flan ayarlarsa bende katılmak isterim :)

slm

slm arakadaşlar ya biraz farklı konu ama sizden fikir almak istedim.duyumlarımıza göre antalyada alanyada tatil için uygun apart yerler varmış bende bu sene eşimle antalya alanya tarafıda 1 hafta geçirmeyi planlıyorum.bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz uygun yer varmı lüx cok önemli değil bizim için bütce önemli fikri olan arkadaşlar yorumlarınızı beklerım.

Arkadaşlar Antalya'da temiz CBR 125, Dylan veya Ybr 125 arıyorum. Varsa bana özelden mesaj atabilirmisiniz acaba??

selamlar, antalya'dan ermenek'e yol tavsiyesi

selamlar herkese, temmuz ayında antalya'dan karaman ermenek'e motosikletle bi gezi düşünüyorum ve yol tavsiyesi istiyorum, rota bilgileriyle beni aydınlatacak olan va rmı?

Meraba arkadaslar bende bir antalyalı olarak aranıza katılmak istiyorum etkinlikleriniz cok güzelmiş bende bu tür şeyler istiyorum uzun yol gibi yakında yeni bi etkinlik var mı ? veya sürekli yaptınız bi etkinlik varsa haberdar edersniz sevinirim teşekürler

selamlar herkese, temmuz ayında antalya'dan karaman ermenek'e motosikletle bi gezi düşünüyorum ve yol tavsiyesi istiyorum, rota bilgileriyle beni aydınlatacak olan va rmı?

slm sadece ermenek karamana gideceksen arkadaşım bence alanyaya gel oradan ermenek karamanan geç dönüştede ermenek taşkent hadim bozkır konya yolundan antalyaya gelirsin benim düşüncem bu :)

herkese merhabalar.ben önümüzdeki hafta antalyaya gelicem ve motosiklet kiralamak istiyorum bws tarzı scooterlar cok fazla ama ybr125 yada cbf150 gibi uygun fiyatlı kiralayabileceğim yerler varmıdır?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(3 günlük kiralayacağım)

foruma pek kimse giremiyo artık iş dolayısıyla Bugraakogul arkadaşm antalyada bildim kadarıyla bws den başka motor kiralanmıyor bi kaç yer 600 cc motor kiralıyo onlarda tuzlu haberin olsn :)

Darklord yönetici iş dolayısıyla giremiyo pek motorunuda sattı ben sana msn ini vereyim yöneticinin [email protected] bu adresten ulaşabilirsin.....

Hyena arkadaşm gruptaki çoğu kişi motorunu sattı bizde 3-5 arkadaş takılıyorz antalyada arada gezilerimiz oluyo burda paylaşırız ona göre haberleşiriz 2 hafta önce 3 motor izmire gittik arada oluyo yani grşrz.........

slm arkadaşlar ben 27 temmuzda Allah nasip ederse Anamur, Karaman ,Niğde, Nevşehir Ürgüp, Aksaray, Konya oradan belki İsparta Antalya arası gezmeyi düşünüyorum 4-5 günlük bir gezi planlıyorum katılmak isteyen olursa bana msj atsınlar özelden konuşabiliriz yalnız gitmek istemiyorum en azından yolun bir kısmını gidebileceğim arkadaşlarda olabilir Allah a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar