[Antalya - MT]

eski sanayide tayfun motor var mesut abi var kymco servisi benim bildiklerim iyi ustalar

Teşekkürler arkadaşlar.
Yağ aldım şimdi castrol 20-40 yağ değiştirecem. Kullanım klavuzunda 20-50 yazıyor ama Serik'te bulamadım malesef. Zaten serviste 20-40 yağ koymuştu motora.

Arkadaşlar Antalya'da kaliteli Mondial servisi var mı? Güvendiğiniz ve motora gerekli özeni gösterek iş yapan bir yer lazım.

500 km ilk bakıma götürdüğüm UAG 125 model motoruma Serik'teki serviste rastgele bir şekilde bakıp yolladılar beni::ranntign

Antalya'da bildiğiniz güzel bir yer varsa bundan sonra bakımları Antalya'da yaptırmak istiyorum.

Eski Sanayide Mondiallere bakan sağlam bi servis war.Hatta bi arkadaşımız gidiyordu sürekli motoru değiştirdi hala gidiyor :) Adem usta.eski sanayide çıraklığın orda.birden benim gittiğim servis war.kanuni yetkili servis tayfun motor.her türlü motora bakıyor :)

Eski Sanayide Mondiallere bakan sağlam bi servis war.Hatta bi arkadaşımız gidiyordu sürekli motoru değiştirdi hala gidiyor :) Adem usta.eski sanayide çıraklığın orda.birden benim gittiğim servis war.kanuni yetkili servis tayfun motor.her türlü motora bakıyor :)

kardşm adem fida motorcunu adı çöl ticaretin 3dükkan üstü çölü kime sorsan gösterir sana özel serwis adam 8yıl honda serwsiliğini yapmış birisi gelinlikçi samed gönderdi be dersen yardımcı olur sana bütün ihtiyaarını halleder ondan şaşma derim ben er-5 aldım yine ona gidiyorum hiç bi problem yok çırağın eline iş weren bi insan değil...

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Herkese nice hayırlı bayramlar dilerim :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

gürsel abi sağolasın senin ve tüm müslümanların kurban bayramı mubarek olsun abi şu kurbanların birini alabilirmiyim kurban kesemedikte.. :p

Antalyada bir sürü JAWA motor gördüm ama galiba hiç biri üyemiz değil yaz gelsinde ben onlara gösteririm Jawacılık nasıl olurmuş :)
Oğlum antalyada görevli antalyaya artık sık gelirim

Antalyada bir sürü JAWA motor gördüm ama galiba hiç biri üyemiz değil yaz gelsinde ben onlara gösteririm Jawacılık nasıl olurmuş :)
Oğlum antalyada görevli antalyaya artık sık gelirim

evt antalyada jawa motor yeteri kadar war ve hiç biri üyemiz değil.çünkü çoğu yaş itibariyle pc kullanmıyor ve çalışan insanlar oluyor yada emekli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar