Arkadaşlar Antalya'da kaliteli Mondial servisi var mı? Güvendiğiniz ve motora gerekli özeni gösterek iş yapan bir yer lazım.
500 km ilk bakıma götürdüğüm UAG 125 model motoruma Serik'teki serviste rastgele bir şekilde bakıp yolladılar beni::ranntign
Antalya'da bildiğiniz güzel bir yer varsa bundan sonra bakımları Antalya'da yaptırmak istiyorum.
Eski Sanayide Mondiallere bakan sağlam bi servis war.Hatta bi arkadaşımız gidiyordu sürekli motoru değiştirdi hala gidiyorAdem usta.eski sanayide çıraklığın orda.birden benim gittiğim servis war.kanuni yetkili servis tayfun motor.her türlü motora bakıyor
![]()
Yeni yamaha YZF R125 gördünüz mü?
Antalyalı arkadaşlar aranızda BABA JAVASI olan yokmu
![]()
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Antalyada bir sürü JAWA motor gördüm ama galiba hiç biri üyemiz değil yaz gelsinde ben onlara gösteririm Jawacılık nasıl olurmuş![]()
Oğlum antalyada görevli antalyaya artık sık gelirim