[Antalya - MT]

Abi Ahmet ben yalımda tanıştığın apacheci :cherry:

oo ahmet, iyi ettin de baktın buraya.buarada ben erdem, bilmeyenler için. sen apache' li arkadaşlarını da yönlendir buraya da bi ara gaz açalım :)

bu arada bugun uncalı'ya gittim trafik şubeye,

plakayı değiştirdim. plakanın kenarındaki siyah şeritleri kesik olan motorların affedilmediğini bir kez daha gördüm, sadece ben vardım motosikleti bağlanmadan plakayı değiştiren.

arkadaşlar, plakanız kesikse hemen gidin değiştirin. toplamda 12,5 tl' ye maloluyor. yok bir yakalatırsanız 61tl ceza ve yanında çekici ile park parası da cabası..

oo ahmet, iyi ettin de baktın buraya.buarada

arkadaşlar, plakanız kesikse hemen gidin değiştirin. toplamda 12,5 tl' ye maloluyor. yok bir yakalatırsanız 61tl ceza ve yanında çekici ile park parası da cabası..

çekici ve park ücreti toplam 45 tl..bilmeyenler ögrensin.bilen bilmeyene söylesin :queen:

Uzun Süredir bir organizasyon yapamıyorduk. Bizi de görenler pasif grup sanıcak ama bizim kadar her hafta yol yapanda yoktu :)

16 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ KÖPRÜLÜ KANYON | RAFTİNG ORGANİZASYONU nu kafamda şekillendırıyorum. sanırım bu sıcaklardada en güzeli bu olur. çok arkadaşda zaten gitmemiş hiç rafting e. (bende bu hafta gittim)

Yeme içme + rafting 20 tl tutuyor.. yaklaşık 120 km yol gidiyoruz. Facebook dan da etkınlık oluşturacağım. gelmek isteyen arkadaşlar kendılerını sımdıden ayarlasınlar. sonra ben duymadım haberım yoktu demeyın. sorusu olanlar bana msn den ulaşabilirler.

Sağlıcakla kalın.

MT ANTALYA GRUP BAŞKANI: levent- Ali şar [lewo]

Msn: [email protected]

Uzun Süredir bir organizasyon yapamıyorduk. Bizi de görenler pasif grup sanıcak ama bizim kadar her hafta yol yapanda yoktu :)

16 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ KÖPRÜLÜ KANYON | RAFTİNG ORGANİZASYONU nu kafamda şekillendırıyorum. sanırım bu sıcaklardada en güzeli bu olur. çok arkadaşda zaten gitmemiş hiç rafting e. (bende bu hafta gittim)

Yeme içme + rafting 20 tl tutuyor.. yaklaşık 120 km yol gidiyoruz. Facebook dan da etkınlık oluşturacağım. gelmek isteyen arkadaşlar kendılerını sımdıden ayarlasınlar. sonra ben duymadım haberım yoktu demeyın. sorusu olanlar bana msn den ulaşabilirler.

Sağlıcakla kalın.

MT ANTALYA GRUP BAŞKANI: levent- Ali şar [lewo]

Msn: [email protected]

Rafting'den sonra motorsiklet kullanmak zor olmazmı?

Rafting'den sonra motorsiklet kullanmak zor olmazmı?

O yolların tadı inan motorsikletle çıkıyor. biraz yorucu olur tabiki ama değer.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 PM ----------

16 AĞUSTOS RAFTİNG ETKİNLİĞİ | katılacak kişiler

1)lewo [Mt Ant.bşk.]

1)lewo [Mt Ant.bşk.]
2)burak07

O yolların tadı inan motorsikletle çıkıyor. biraz yorucu olur tabiki ama değer.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 PM ----------

1)lewo [Mt Ant.bşk.]

ben geçenlerde kiralayım da gidim dedim kimse tavsiye etmedi 3 4 saatlik kürek çekiminden sonra motorsiklet kullanımını bilmiyorum siz kaç saat kürek ile boğuşcaksınız ama .

uzun zamandır yazmıyordum .)

İnşaLLah bi aksiLik oLmassa ben de geLiorum..

gelecek olan arkadaslar nicklerini ve adlarını lewo reis ve benim yazdıgım şekilde yazarsa daha düzenli ve iyi olur :)

16 AĞUSTOS RAFTİNG ETKİNLİĞİ

1)lewo [Mt Ant.bşk.]
2)burak07
3) Samed
4) RamazaN
5)..
6)..

oLdu mu burak ReiS :D

s.a arkadaşlar ben geçen sene aynı organizasyonu tek başıma yaptım :D çok güzel olmuştu hatta forumda paylaşmıştım resimleri gidin tavsiye derim çok zevk alacaksınız ben gelemeyecem malesef :(

hee bu arada bana 2. el ybr lazım arkadaşlar 2006 ve üstü bilen varsa pm atarsa sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar