[Antalya - MT]

Ben gelemıyorum artık Ewladımı kaybetdım hala bulunamadı Allah kimsenın başına wermesin yaşatmasın çok kötu çok.her gun ewımin önunde görmeye alışan gözler artık sokak sokak arar oldu Allah Herkesi Hırsızlardan Korusun Çalan Elleri Kopsun İnşallah.Keyıflı sürüşler herkese

kanka valla snn kadar bizde üzgnz sni aramızda görmemek kötü heleki king'ki görmemek çok üzücü illaki motorum yk die gelmemzlik yapma kanka gel artçı olarak...

Edremiten selamlar Bu akşam antalya ya ya otobüsle geliyorum bir hafta kalıcam motor kiralarsam fiyatlar ne alemde bu konuda bilgisi olan varmı.?

Edremiten selamlar Bu akşam antalya ya ya otobüsle geliyorum bir hafta kalıcam motor kiralarsam fiyatlar ne alemde bu konuda bilgisi olan varmı.?

Genelde hep bws tarzı motosiklet war :) 30dan başlıyor adamına göre fiyat çekiyorlar burda :queen: bws olur dersen günlüğünü 30dan fazla verme derim ben :bounce:

Arkadaşlar, biz salı sabahı saat 04:00 te 2 cbf 150, 3 kişi Kocaeli' den yola çıkıcaz Fethiye gelicez. Fethiye Merkez veya yakın civarında kalabileceğimiz, çadır kampları mevcut mu =? Çadır işletmeye ait olacak şekilde. Kamp ismi, telefon falan bilen arkadaş varmı aramızda ? Buradan çıkmadan önce kampı arayıp yer mi ayırtalım, sistem nasıl işliyor ? Fikir verebilecek olan varsa sevinirim.

Arkadaşlar, biz salı sabahı saat 04:00 te 2 cbf 150, 3 kişi Kocaeli' den yola çıkıcaz Fethiye gelicez. Fethiye Merkez veya yakın civarında kalabileceğimiz, çadır kampları mevcut mu =? Çadır işletmeye ait olacak şekilde. Kamp ismi, telefon falan bilen arkadaş varmı aramızda ? Buradan çıkmadan önce kampı arayıp yer mi ayırtalım, sistem nasıl işliyor ? Fikir verebilecek olan varsa sevinirim.

kelebek vadisine gidin, her işinizi görürsünüz.

yolu da kime sorsanız gösterir zaten

hayırlı yolculuklar

Arkadaşlar bu pazar değil önümüzdeki diğer Pazar Motorsiklet kiralamak istiyorum 5 senelik a2 B ehliyetim var yardımcı olurmusunuz ? varmıdır sağlam kiralayıcı ?

slm arkadaslar ben umut AntaLya Kepezalti'nda oturuyorum.yasım 18 .mondial 100 ukh 09 model bi motorum war we polislerin gozdesi ;). antalyada gencler tarafından sayılan bir motor 'İSYAN' . bulusmalar olursa bn ve bizim site gurubumuz A-F Gelmek isteriz .

Antalyada tatıl amaclı bulunuyom konyaaltı plajı ınerken falezı gecınce polıs motorları topluyo cekıcıyı hazırda beklıyo haberınız olsun 5 tane motoru baglamıslardı.

arkadaşlar biz neden bir haftasonu pazar günü buluşup gaz açmıyoruz biryerlere??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar