[Antalya - MT]

burak sen biraz sivri bi arkadaşsın heralde.. beni yanlış anlamadan bi sorsaydın keşke.. ben size özel bişey mi diye sordum... genel bi toplantıysa tabi katılırım sebeb de aramam.. umarım anlaşmısızdır..

sanayının neresınde ısyerının adı nedır?
ayrıca eskısanayı manavgatın neresınde tarıf edersen sevınırım

yanlız eski sanayi derken bizim burda yani antalyadaki eski sanayiden bahsettim.Dükkanın adı Tayfun Motor :) . Manavgattaki eski sanayinin yerini malesef bilmiorum :pale:

burak sen biraz sivri bi arkadaşsın heralde.. beni yanlış anlamadan bi sorsaydın keşke.. ben size özel bişey mi diye sordum... genel bi toplantıysa tabi katılırım sebeb de aramam.. umarım anlaşmısızdır..

Anlaştık :bounce:

Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz der kalıcı olmalarını dılerım.

Havaların ısınmasıyla bırlıkte. bundan sonra güneşli havalarda gecen sene bastırdıgmız MT ANTALYA logolu tişörtlerimizi giyip gelelim arkadaşlar.elinde olmayanlara toplantıda verilecektir.

=BAŞKAN=

Başkan Yaşşşa sen :D

Evet millet Action lu bir buluşmadan sonra nasılsnız bakalım :))

zuahahha aferin len saygıdeher çerkez seni :D:D

CUMARTESİ GÜNLERİ SAAT 19:00 DA SELEKLER ÖNÜNDE BULUŞMAMIZ VARDIR ARKADAŞLAR BİLMEYENLER İÇİN YAZIYORUM HERKESE KAPIMIZ AÇIK MOTOR AYARIMI YAPMAYIZ LÜTFEN ÇEKİNMEYİN GELİN

evet motor ayrımı olmaz kendımden bılıyorum uzun sure mobıletle takılmıstım saolsun hıcbı arkadas ayırmadı benı :D

beyler tmm gelelim ama biraz erken gibi değil mi yaa.saat 8 de ve 9 da olsa çok daha iyi olur.yetişmek zor olur gibi.bide toplandıktan sonra nereye gidiyoruz.varyant?yalım?sanayi?mazı?...yoksa sürekli hareket halinde mi takılıyoz:mrgreen:

saat olarak bıraz erken ama gelmeye calısacagız saat 5te mesaı bıtıyor bakacaz artık

hayırdır yav adana mt bırakıp antalya mt yemi takılıyorsunuz:mrgreen:

bu arada antalya mt arkadaşlarımada hayırlı akşamlar.

beyler tmm gelelim ama biraz erken gibi değil mi yaa.saat 8 de ve 9 da olsa çok daha iyi olur.yetişmek zor olur gibi.bide toplandıktan sonra nereye gidiyoruz.varyant?yalım?sanayi?mazı?...yoksa sürekli hareket halinde mi takılıyoz:mrgreen:

bulusma saati 7 herkesin gelmesi 7:30u buluo zati :queen:

varyant - yalım arası gidip gelioz.bazen kafamız bi anda esio bi bakmışız tünektepedeyiz yada laradayız :) arada sırada (%75) kapalı mekana gidip çay kahve fazlı yapıoruz :cat:

bulusma saati 7 herkesin gelmesi 7:30u buluo zati :queen:

varyant - yalım arası gidip gelioz.bazen kafamız bi anda esio bi bakmışız tünektepedeyiz yada laradayız :) arada sırada (%75) kapalı mekana gidip çay kahve fazlı yapıoruz :cat:

kapalı mekan işi iyi olmaz hacı yaw.c.tesi akşamı bu dewamlı action lazım:queen:aranızda lara plajını mutlaka bilen vardır.oraya temiz asfalt atıldı yol baya bi dümdüz ve çok geniş.akşamları çok tenha oluyor.oturcak yerlerde var.oraya gidelim.drag tekteker vs.vs. iyi olur.ne dersiniz?:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar