[Antalya - MT]

adaş bizde biliyosun bi saman alevi gibi yanmak var biliyonmu...hemncik yapıverelim die ama kış artık tişört gitmez bide artık baskı işi düşünmyorum..benim fikrim nakış yaptıralım kalıcı olsun söker dikeriz sorunda olmaz nakışın tanesi 3 ytl hiç olmazssa kalıcılık sağlarız:cat:

adama bak yaa nekadar rahatsıznız siz yahuu alalala para bol herhalde sizde bol ise bnm 750 YTL'cik cezam var onuda bi zahmet diyim bari :):p

Son düzenleme:
assolıstler son cıkar sahneye .. pazar gunu gelmeyı cok ıstedım ama derseyle cakıstı gelemedım...bu cumartesı gelıcem ıns.. mobıletlı bır moturcuya yer yenıden varmı aranızda.... :)

2 dene mobılet var zaten senle beraber mobılet olsun camurdan olsun cın malına degısmem.. :)) sitemız acıldı erfer bu arada

selam dostlar yarın antalyadan ayrılıyorum yarın müsiat olanınız varsa otogarda tanışabiliriz

Bayramdan önce bir gezi yapalım mı Ehliyetli vatandaşlar :))şöyle alanya yada ısparta taraflarına

gezi olabilir askında ama bayramdan önce derken hangi gün olacak bu gezi zaten bayram haftasına kadar çalışıyoruz...cumartesi eğer izinli olursak bence olur...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar