[Antalya - MT]

07/10/2008 tarihinde saat 19:00 da selekler önünde buluşma vardır..

önemli bir toplantıdır..yönetimdeki herkesin gelmesini rica ediyorum...eksiksiz orda olmanızı bekliyorum..ani karar alınarak yapılacak olan bir toplantıdır..bazı kararlar alınması gerekiyor..ve bu kararları yarın alma düşüncesindeyim...tüm yönetim arkadaşlarımızı ve diğer arkadaşları ısrarla bekliyorum...

1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6- EFENDY
7-FaruK
8-NadircaN
9-
10-

önemli bir toplantıdır..yönetimdeki herkesin gelmesini rica ediyorum...eksiksiz orda olmanızı bekliyorum..ani karar alınarak yapılacak olan bir toplantıdır..bazı kararlar alınması gerekiyor..ve bu kararları yarın alma düşüncesindeyim...tüm yönetim arkadaşlarımızı ve diğer arkadaşları ısrarla bekliyorum...

1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6- EFENDY
7-FaruK
8-NadircaN
9-Burak
10-

------

04.10.2008 Cumartesi Bulusmasından Bi Kac Kare :)

dsc00286jk9.jpg

dsc00287ox7.jpg

dsc00288yi2.jpg

vee vee veee işte bitler :D

dsc00293ft7.jpg

bende bu kadar..diger fotolar icin nadircan ve lewoyu bekleyecez :cherry:

Son düzenleme:
Oğu sen naptın ? Burak ı silmişsin.. kendini eklememişsin.. ne die alıntı yaptın ki madem :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok yoğun bir çelışma temposuna girdik bayram sonrası inşallah toplantı ve gezilerimi etkilemez. eğer etkilemesi söz konusu olursa şimdiden kusuruma bakmayın arkadaşlar

Dün lastıklerı degıstırdım..pirelli takdım. fıyatı 90 ytl .eskı lastıklerın ustunde naylon yazıyo ne guldum yaa

Dün lastıklerı degıstırdım..pirelli takdım. fıyatı 90 ytl .eskı lastıklerın ustunde naylon yazıyo ne guldum yaa

bende arkayı degistirmeyi düsünüom.fakat pirelliden cok sikayet duydum..kullananlar memnun deil.motosiklet lastikleri icin diom.yapısı cok sert kayıyormus hep.İrc marka alacam 30 ytl tubeless arka :)

lewo nerden aldın sen o fiyata o lastikler abi...pahalı geldi bana ben 50 ye taktırdım...yaw pirelli arka...seninki küçük jant bide keşke sorsaydın uyguna bulurduk...üstüne 10 daha koyardın önüde değiştirirdin..

bende arkayı degistirmeyi düsünüom.fakat pirelliden cok sikayet duydum..kullananlar memnun deil.motosiklet lastikleri icin diom.yapısı cok sert kayıyormus hep.İrc marka alacam 30 ytl tubeless arka :)

burak yavrum sen ırc nin üstüne bak bakım ne yazıo...ırc orta bi lastik git bi pirelli al...sana kim kötüledi pirelliyi...anlamadım ben 5 aydır üstündeyim girmediğim viraj kalmadı güvenli dönüo...sağlam yol tutuo....

Son düzenleme:
arkadaşlar özgenin dedesini hastaneye kaldırmışlar iş çıkışı onun yanına uğricam muhtemelen toplantıya katılamayız. katılacak olursak belirlenen saatte belirlenen yerde olmaya çalışırız. neler konuştuysanız yada karara bağladıysanız topic te yazın bilgilenelim.

Ben Prellide ırc De Kullamdım ırc Tavsiye Ederim Prelli Sert Düşüyor şu Andada ırc Kullanıyorum Ve Memnunum Bu Lastikte Bitsin Yine ırc Alıcam Prelli Lastikler Ise Evde Sıfır Duruyor Alırken üstünde Gelmişti...

Tmam ozan abi geçmiş olsun.ben senin yerine gidicem akşam...

Son düzenleme:
ozan abi sölediklerine baştan aşağı katılıyorum

1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6- EFENDY
7-FaruK
8-NadircaN
9-Burak
10-samed

1-gezgin290
2-hakan07
3- RmzN
4-lewo
5-ozan + özge
6- EFENDY
7-FaruK
8-NadircaN
9-Burak
10-samed
11-erfer (yayanım ama)

arkadaşlar pazar günü saat 11:00 da varyant üstünde basın toplantımız vardır. buluşma yeri ve saati olarak 10:00 da selekler önü tesbit edilmiştir. herkes ulaşabildiği tüm motorcu arkadaşlara ulaşsın bizim gibi bu işe gönül verenlerle bu toplantıyı gerçekleştirelim.getirebilecek arkadaşlar bayan arkadaşlarını da getirsin ki grubumuzun erkeküstün bir grup olmadığı anlaşılabilsin.

inş o güne kadar çok kişi toplarız...ozan abi bu arada ufak bi konuşma makale gibi bişi hazırlarsan iyi olur...

bnm arkda gelcek chopper le vardıya benim gezideki o :) baska getirebilirsem getircem eet bi makale gibi bişi hazırlarsanız ii olr ;)

günaydın arkadaslar :) basın toplantısına bi tanede ben cbf150 getirebilirim ama kesin bisi yok simdilik.gene arkadaslara haber veririm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar