Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt antalya motorize07 gibi sitede pek online değil ama sürekli yanyana..:mrgreen:
eyvallah arkadaşlar. o zaman geleceğim zaman tekrar yazarız ...
Abi bence t-shirt olmamıs Antalyada Siyah gıyılmez Bence Türk Bayragıda olmasın Yanlıs anlamayın Bayragım ıcın canımı verırım ama daha eksantrık olsa daha ıyı olur bence
bir ara gelme planım var beklemede kalın![]()
beyler ben trabzona geri döndüm sizlerle buluşmak görüşmek nasip olmadı hakkınızı helal edin hepiniz bir başka baharda ALLAH nasip ederse görüşürüz inşaallah
Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.
Toplantı Cuma günü
Saat:20:00-20:30 Arası
Yer:Selekler Çarşısı Karşısındaki Park.
Gelecek olanlar lütfen ben geliyorum diye cvp atsın LÜTFEN bak bu son...
Herkese Merhaba arkadaşlar ne sıklıkla toplanıyorsunuz.Forumda yeni sayılırım gezerken Antalya-Mt yi gördüm Antalyalı olarak girip bir bakayım dedim![]()
Günaydın arkadaşlar Eskişehir'den Cihat ben hafta sonu Antalya'ya gelmek istiyorum önerebileceğiniz Honda Bayi Satış-Servis rica ediyorum yağını değiştirmem gerekebilir Teşekkürler.
Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.Motoru olan olmayan gelsin orda ayarlarız kimse takmasın kafasına benım motorum yok gelmem diye...
Toplantı Cuma günü
Saat:20:00-20:30 Arası
Yer:Selekler Çarşısı Karşısındaki Park.
Gelecek olanlar lütfen ben geliyorum diye cvp atsın LÜTFEN bak bu son...
pen gelmeyrum hade döfünde görelim..:mrgreen:
usta gelseydin belki biraz kafan dağılırdı iyice uzaklaştın be patron kendini çok saldın...