[Antalya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt antalya motorize07 gibi sitede pek online değil ama sürekli yanyana..:mrgreen:

Abi bence t-shirt olmamıs Antalyada Siyah gıyılmez Bence Türk Bayragıda olmasın Yanlıs anlamayın Bayragım ıcın canımı verırım ama daha eksantrık olsa daha ıyı olur bence

Abi bence t-shirt olmamıs Antalyada Siyah gıyılmez Bence Türk Bayragıda olmasın Yanlıs anlamayın Bayragım ıcın canımı verırım ama daha eksantrık olsa daha ıyı olur bence

abi olmamış diyosunda neden kimse fikir sölemiyo....bu arada iki tane tişört bastırılcak....biri siyah biri beyaz abi....normal serin havalarda siyah giyilir çok sıcaklarda beyaz giyilir abi....tişört için laf söyleymeyin aklınızda bir logo varsa onu söyleyin abi....şöle olsa olur böle olsa olur diyin şu resmi koyalım veya örnek bi logo koyun bunun gibi olsun diyin öle yapalım ama şu logo ile ilgilinen 2 kişi var....lütfen emeğede saygı duyalım...

beyler ben trabzona geri döndüm sizlerle buluşmak görüşmek nasip olmadı hakkınızı helal edin hepiniz bir başka baharda ALLAH nasip ederse görüşürüz inşaallah

beyler ben trabzona geri döndüm sizlerle buluşmak görüşmek nasip olmadı hakkınızı helal edin hepiniz bir başka baharda ALLAH nasip ederse görüşürüz inşaallah

helal olsun...keşke bi görüşseydik be lord...neyse ALLAH'a emanet ol yollarda,oralarda kendine iyi bak....

arkadaşlar bu hafta toplantı var bakın sütüne düşe düşe söylüyorum şimdiden herkesin ahberi olsun...istediğinizi getirebilirsiniz yanınızda ....günü bugün akşama doğru belli olacak arkadaşlar...

Son düzenleme:
Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.Motoru olan olmayan gelsin orda ayarlarız kimse takmasın kafasına benım motorum yok gelmem diye...
Toplantı Cuma günü
Saat:20:00-20:30 Arası
Yer:Selekler Çarşısı Karşısındaki Park.
Gelecek olanlar lütfen ben geliyorum diye cvp atsın LÜTFEN bak bu son...

Son düzenleme:
A

arzum_1907

Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.
Toplantı Cuma günü

faruk kesin oradayım biliyorsunuz..herkes qelsin deli etmeyin insanı yaaa:queen::p

Herkese Merhaba arkadaşlar ne sıklıkla toplanıyorsunuz.Forumda yeni sayılırım gezerken Antalya-Mt yi gördüm Antalyalı olarak girip bir bakayım dedim :)

Günaydın arkadaşlar Eskişehir'den Cihat ben hafta sonu Antalya'ya gelmek istiyorum önerebileceğiniz Honda Bayi Satış-Servis rica ediyorum yağını değiştirmem gerekebilir Teşekkürler.

Herkese Merhaba arkadaşlar ne sıklıkla toplanıyorsunuz.Forumda yeni sayılırım gezerken Antalya-Mt yi gördüm Antalyalı olarak girip bir bakayım dedim :)

hoğgeldin aramıza herhafta toplanıyoruz biz mesala bu cuma toplantımız var bekleriz...saat 8-8.30 arası seleklerin karşısındaki parkta toplancaz istersen gelebilirsin ama bekleriz senide aramızda görmek isteriz...:cat:

Günaydın arkadaşlar Eskişehir'den Cihat ben hafta sonu Antalya'ya gelmek istiyorum önerebileceğiniz Honda Bayi Satış-Servis rica ediyorum yağını değiştirmem gerekebilir Teşekkürler.

abi öncelikle hoşgeldin...antalyada honda akçor motor var kime sorsan gösterir..mevlana caddesinde yoldan geçen bi motorluya sorsan söyler...sen gelirken tekrar yaz...tekrar yardımcı oluruz...

Beyler bayanlar bu hjaftakiş toplantı günü Cuma.Bakın bu hafta başında söylüyoruz,şimdiden herşeyini ayarlayın.Motoru olan olmayan gelsin orda ayarlarız kimse takmasın kafasına benım motorum yok gelmem diye...
Toplantı Cuma günü

evet arkadaşlar cuma toplantımız vardır herkesin önemle iştirak etmesini istiyorum...işim çıktı,hanımdan izin alamadım,sevgilim şüpheleniyo nere gidiyosun diye,yan yattı çamura battı gibi mazeretler müessesemiz kabul etmiyor...selkerin karşında derken yanlış anlaşılmasın arkadaşlar....sadece o bankların orda toplanıp biyere gidicez....sakın aşağı inip beklmeyin..gelecek olanlar isimlerini yazssın....

evet arkadaşlar ben geliyorum diyenler aşağı kısma isimlerini yazssın...

1)gezgin290(fatih)(07 ASJ 74)kanuni hussar(bu şekilde yazarsak tanışma yerinde rahat buluruz birbirimizi)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta gelseydin belki biraz kafan dağılırdı iyice uzaklaştın be patron kendini çok saldın...

fatocan durumumu biliyorsun cumaya daha 4 gün var belliolmaz belki gelirim siz beni listeye kararsız yazın..

06bluedragger=kerem=07 sd 306=yamaha aerox mavi renk scooter=kafamda her zaman kross kaskı vardır..(kararsızım)

abi hiç olmazssa bi çık gel belki değişik ortamda için açılır biraz ya..biraz insan içine çık patron kapandıkça sıkılır sıkıldıkça patlarsın abi...seni işinden gücünden alıkoymayız....

vay be vay be antalyaya bak tühhhhhhh tühhhhh helvamızı yemişler be koskaca antalya mtden 4 kişimi çıkardı...nese ben mahalleden gürsel dayıyıda getirim eski jawa motoru var adamın 60 yaşında çağırsam gelir..hiç olmazssa gençlere örnek olur biraz...bu ne len öldünüz mü ya....inş bu liste cumaya kadar 10 kişi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar