Selam arkadaşlar....
Antalya mt buluşmasına gelemedim. Ne yazıkki Alanyaya geldim ve burada herşey dahil otel bulmak ne zor yafuuu. Tek bay kimse kabul etmiyor. Sizlerin bildiği, tanıdığı bir yer varmıdır?
kardeş oteller kabul etmez belkide panisyonlar olabilir.ama yeme içme dışarı ait onlardada galiba öle biliyorum..
buda tişörte basılmış hali
kaç kişi var Antalya MT'de? Yarın bir gün gelecek olursak bizi karşılayacak olan var mı?![]()
gecerken beni alırsın dimi sayın Mod'um. malum henuz A2 yok![]()
kusura bakma motora 3 kişi binilmiyor![]()
ama ama ama
gecende bi video verdiler burda 4 kişi bile biniyo :mrgreen:
kaç kişi var Antalya MT'de? Yarın bir gün gelecek olursak bizi karşılayacak olan var mı?![]()
sağol abi senin sayende ama hangisi hoşuna gitti.bence yukardaki karatma çalışması daha güsel gibi...aşağıdakide motor suzuki yazsını sildim biraz bozuk oldu o bence yukardaki çalışma daha iyi gibi....
Selam arkadaşlar....
Antalya mt buluşmasına gelemedim. Ne yazıkki Alanyaya geldim ve burada herşey dahil otel bulmak ne zor yafuuu. Tek bay kimse kabul etmiyor. Sizlerin bildiği, tanıdığı bir yer varmıdır?
merhaba arkadaşlar.
Antalya'ya malzeme almaya geleceğim (mont, pantolon vs.), tavsiye ebileceğiniz bir yer var mı? ışıkların paralel caddesinede yeni bir yer açılacakmış diye duydum bu konuda bi gelişme var mı?
sağlıcakla kalın![]()