[Antalya - MT]

Selam arkadaşlar....

Antalya mt buluşmasına gelemedim. Ne yazıkki Alanyaya geldim ve burada herşey dahil otel bulmak ne zor yafuuu. Tek bay kimse kabul etmiyor. Sizlerin bildiği, tanıdığı bir yer varmıdır?

kardeş valla bilsem sölerdım bı yer ama pek blmıorum...Bu hafta tekrar buluşma olcak ozamn gelirsın

Selam arkadaşlar....

Antalya mt buluşmasına gelemedim. Ne yazıkki Alanyaya geldim ve burada herşey dahil otel bulmak ne zor yafuuu. Tek bay kimse kabul etmiyor. Sizlerin bildiği, tanıdığı bir yer varmıdır?

kardeş oteller kabul etmez belkide panisyonlar olabilir.ama yeme içme dışarı ait onlardada galiba öle biliyorum..

buda tişörte basılmış hali

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
Antalya'ya malzeme almaya geleceğim (mont, pantolon vs.), tavsiye ebileceğiniz bir yer var mı? ışıkların paralel caddesinede yeni bir yer açılacakmış diye duydum bu konuda bi gelişme var mı?
sağlıcakla kalın :)

kaç kişi var Antalya MT'de? Yarın bir gün gelecek olursak bizi karşılayacak olan var mı? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç kişi var Antalya MT'de? Yarın bir gün gelecek olursak bizi karşılayacak olan var mı? :p

senin ne işin var antalyada de get angaraya..:p:p:p

gel procan gel gürcell ile sarılır yatarsınız size bi pansiyon ayarlarız..(çeyrek pansiyon):mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol abi senin sayende ama hangisi hoşuna gitti.bence yukardaki karatma çalışması daha güsel gibi...aşağıdakide motor suzuki yazsını sildim biraz bozuk oldu o bence yukardaki çalışma daha iyi gibi....

buda tişörte basılmış hali

gezginim ellerine sağlık çok süper olmuş bende üstteki logoyu beğenmiştim ama t-shirt üzerindeki baskı çok güzel durmuş mt tişörtlerinin omuzlarındaki MT yazılarınıda uyarlat-shirtlerin sırtınada nick yazarız..:cat:

Selam arkadaşlar....

hemşo otellerde zor bulursun pansiyonlara bakk..:rendeer:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
Antalya'ya malzeme almaya geleceğim (mont, pantolon vs.), tavsiye ebileceğiniz bir yer var mı? ışıkların paralel caddesinede yeni bir yer açılacakmış diye duydum bu konuda bi gelişme var mı?
sağlıcakla kalın :)

abi sen ne istiyosan o malzemeyi buluruz...belki sitede az kişi olabiliriz ama antalyada kim iyi malzeme satar,kim lastik satar kimden ne alınır iyi biliriz...piyasa kimden sorulur bunları biliriz....

aynn kardeş sen bakma şuan MT Antalya toplanamıor istemıor kimse gelmek.Ama adaşın dediği gibi neyin nerde satıldıgını iyi biliriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar