Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr250 ,, cbx250,, cbf250,, türü bişey bak o zaman..
tamam canım hadi başlatalım herkesi çağıralım buluşma ayarlıyalım..(msn de kızdırdım sonra dövmek yok hee)
mt antalya buluşuyor motorunu kap gel buluşması..
:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower:
Yalım bi kere buluşma için ideal bi yer değil. Yalım diyince insanın aklına içip içip sürat yapılan bi yer geliyor. İlk buluşma için daha sakin bi yer tavsiye ediyorum. Buluşma saatleri akşam dokuz olsun ve her hafta yapılsın. Fotolar çekilip siteye atılınca insanlar daha bir heveslenir. Ayrıca ilk buluşmalar önemlidir. Benim motorum seninkini döver muhabbetine girilirse toplantıya gelen arkadaşda soğukluk yaratır. Haftada bir gezi yapılsın siteye atılsın fotoları.
Antalya da güçlü bir MT grubu olması kentin motosiklet kültürüne olumlu katkıda bulunacaktır.
yavrum siz bayram şekerimisiniz heh..
fatih olm kaç defa buluşma düzenledik gelen oldumu heh zubidik..
yada kaç buluşmaya geldin heh..
sen kaç kere çağırdın kerem benide gelmedin diyosun bikere buluşalım dedik yalımda kimse gelmedi bende sana msj geçtim git dedin ondan önce ve sonra buluştuysanız haberim bile yok...bilyiosun biz teke tektede buluştuk ama gelmediğim oldumu çoğu kezde buluşalım dedim sen evdeydin ayıp oluyo patron gelmedin falan......:queen:
Vede toplanıp My t-shırt tu alalım abıler ben hıc motorıze dıye bıse duymadım desem ne olur?
baba tişört dediğin 10 ytl bişi onu kesin yaptırcaz ama logomuzu bulakım veya mt nin logosunu basıp altına antalya mt yazdırcaz bu bu kadar olacak şu anasayfadaki kasklı logoyu kimden isticez bilmiyorum ama...motorizeyi duymadım desen bişi olmaz bizde çevremizde bilen varsa öle duyduk zaten dediğimiz gibi küçük ama köklü bir gruptur...logomuzu ayarlayalım ben baskıcıyla konuşurum veya herkes bir fiyat alsın hemen baskıya veririz gerekirse şapkada yaprırız logo yuvarlak uyabilir.....evet ya cumartesi akşamları veya pazar akşamları buluşmayı ayarlayalım....herkes gelicek baba ilk buluşmaya herkes gelicek....
herkes msnsini yazssın bakım alt tarafa msnden daha hızlı haberleşelim...
gezgin290:[email protected] bu benim sizde yazın herkez birbirini eklesin....
mesala burdur mt nin yaptığı bir çalışma
buda başka bir arkadaşımızn mt nin logusunu sticker yapıp motoruna yapıştırması
bunlar örnekler arkadaşlar bizde mt nin kendi logusunun altına antalya mt yazarak olayı bitirebilirz...ah şu logonun bir ojinalini bulsam bi örnek tişört yaprırp resimini çekip siteye koycamda ortada logonun orjini yok...
Bana uyar ama toplantıya gelebılecegımı sanmıyorum ama t-shırt alıcam ayarlarsanız
haydi yarın beşkonağa raftinge gidelim motorlarla mangal yakarız yada orda balık yeriz değuşukluk olur zaten çarşambaya gidiyorum olurmu uyarmı