[Antalya - MT]

Arkadaslar herkese selam.
8-13 mayıs da Alanya'da olacam.
Motosiklet kiralayabileceğim bir yerler ariyorum.
Bildiğiniz, Alanya çevresinde motosiklet kiralayan bir yerler varsa iletişim bilgilerini özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

lordum taam düzelltim pazar dicektim hep farukun yüzünden..:cat::cat:

valla lordum top getiririm diyon ama ayıp oluyoo haaa:queen:
sonra adımız cıkar toplar sana feda olsun filen ayıp oluyoo..:queen:

zaten o şelepsisler yüzünden 100.yıl a bilerek girmiyom yolumu değiştiriyom bi tanıdık görse kerem ne iş toplarla gezmeyemi geldin derse o zaman yerin dibine girerim..:pr::pr::pr:

insan kılıklı ucubeler nefret ediyom onlardan erkeklerin soyu tükeniyoo..:queen:

bnm yuzumden ne oldu yıne yaa alalalal sizde şuna bak 2-3 gun girmedık siteye meydan boş kalınca yuklenıorlar bana alalala:p:p:p

bu pazara ciddi bir organizasyon yapalım arkadaşlar piknikli mangallı felan
nerde nasıl olabilir kimler gelebilir herkes fikrini ayzsında ortak bir noktada buluşalım ok???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her pazar gecen pazarı aratıyo:)

aratmasın işte arstgele bir tolantı değilde organizasyon şeklinde olsun paylaşım yapalım buluşalım

nerde olcak?kım organıze edıcek?nasıl olcak?son dk da kım etek gıyıcek:p

iyi pazar günü serik kadriyede sahilde ağaçların altında yakarız mangalımızı yeriz tavuk köfte ne varsa saatıda ortak br karar alırız

lordum şövalyem...sen bu işi organize et...
kımler gelicek kımler gelmıcek bilelim...

kimseden ses çıkmıyorr aloo lastiğinizmi patladı benzininizmi bitti nerdesiniz

Dediğiniz şeye katılmak isterdım ama malum otelde yim çalışıorum otelin mesai satleri belliolmuor sabah ları çalışıorum 4bucuga kadar sonra tam çıkıcam mesaiye kaldın dıorlar ozamn delirıorum işte.Ondan dolayı size tam olrak gelip gelemiyecem diyemem :bu arada serik fln olursa hiç gelemem çnkü daha ehlit alamadık nolur nolmaz eger ant.içinde kundu tarafında ne biliyim düzlerçamı fln olursa orlara gelme şansım yuksek olur ama dediğim gibi saat bnm için çok geç olur yani siz ozamna kdar mangalı yakar etleri yer ustune show yaparsınz yanii :D
Bu arada kerem arkadasımız(kankam) BAN cezası almış :mrgreen::mrgreen: pazar gününe kadar ykmuş

ALLAH yardımcın olsun kardeşim
işte müzakereler yapalım ayarlıyalım bir yer marinanın orda mangala izin verirlermi? birde deniz yapsak aynı zamanda

keremede geçmiş ossun

Altınkum tarafında depo arıyorum!

Arkadaşlar merhaba.
Benim bir sorunum var. Motoru yeni aldım ve koyacak yer problemim var. Altınkum tarafında bildiğiniz uygun bir depo veya dükkan varmı?. Veya bu bölgede ortak bir depo veya dükkan tutmak isteyen arkadaş varmı?
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
heeeeyyyy uleynn
ben geldim
cezam kalktı
ariba ariba andela andela yeppa yeppa:queen:

hepinizi çok özledim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
sularız lordum hüooop faruk çeşmeyi aç çeşmeyi lan napim küreği çeşmeyi aaçççç!!!!:queen::queen:

ben buralardayım huuuuuu millet ben burdayımm :D :D lordum bn geldim :):) yaa beyler nedn biz buluşmuoruz yaa sadece bn ve kerem mi oclaz hep gelin sizzde biz her pzar 5te yalımdayız alalalal yermiz belli yurdumuz belli.HER YER YALIMA ÇIKIYOR.... :) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
olm bu antalyalılar 2 tane scooter lı dallamayla ne buşması diye topice bile girmiyolar..:queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar