Arkadaslar görüldüğü üzere programda değişiklik oldu ve sonuc : yarın saat 10da müze önünden başlayacak cumhuriyet meydanına kadar.gitme imkanı olan warsa haberleşelim yarın orada buluşuruz...
02-10 MAYIS 2009 YILI KARAYOLU TRAFİK HAFTASI ETKİNLİK PROĞRAMI
02 Mayıs 2009 Cumartesi
*Karayolu Trafik Haftası yaya ve araç korteji saat:10.00'da Müze önünden başlayıp Cumhuriyet meydanında, Atatürk Anıtına çelenk koyma, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün önemini belirten konuşma yapılması.
* Hafta boyunca toplu taşım araçlarına otobüs, minibüs, okul servis araçları ile taksilere kırmızı kurdele bağlanması, camlarına afişlerin asılması.
*Sürücü Kursları Derneği tarafından bilbord ve otobüs duraklarındaki raketlere afiş asılması.
03 Mayıs 2009 Pazar
*Antalyaspor- Bursaspor futbol müsabakasında futbolculara maça çıkarken ellerinde trafik sloganı içeren pankart verilmesi, devre arasında trafik kuralları ile ilgili sloganların okunarak seyircilere duyurulması.
04 Mayıs 2009 Pazartesi
* Konyaaltı İlköğretim okulunda Saat:10.30 da trafik polisleri ve Sağlık Müdürlüğü eğitici personel tarafından trafik ve İlkyardım eğitimleri verilmesi.
*5M Migros ve Güven kavşağında hafta boyunca trafik stand açılması.
*Görevli Trafik Polislerinin yanında sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okullarda görevli okul geçidi görevlisi öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile 1 saatlik kavşaklarda trafik düzenlemesinin yapılması.
* Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:09.30 da Doktor Teyze kreşindeki 25 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
* İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından okullarda trafik eğitimi verilmesi.
05 Mayıs 2009 Salı
* Trafik Haftası resmi açılış programı :Emniyet Müdürlüğü Uncalı Sosyal Hizmetler Eğitim Tesisleri toplantı salonunda saat:10.00'da, Kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla;
*Yılın Trafik görevlilerine plaket verilmesi, İlköğretim ve orta öğretim öğrencilerinden şiir, slogan ve afiş dalında dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesi.
* Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:14.00 de Fidan kreşindeki 11 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
*Ehliyet Senin Neyine Dön Şinaşi Evine tiyatro oyunun gösterimi.
(Emniyet Müdürlüğü Uncalı Sosyal Hizmetler Eğitim Tesisleri salonunda )
06 Mayıs 2009 Çarşamba
*Umumi Servisçiler odası üyelerine Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Konferans salonunda saat :09.00 eğitim semineri.
*Ramazan Savaş İlköğretim okulunda Saat:10.30 da trafik polisleri ve Sağlık Müdürlüğü eğitici personel tarafından trafik ve İlkyardım eğitimleri verilmesi.
* Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:14.00 de Adile Teyze( Meydan kavağı) kreşindeki 30 çocuk Okul eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
07 Mayıs 2009 Perşembe
* Öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçlarında hafta boyunca rehber öğretmenlerin yaptığı görevleri trafik polislerinin yapması sağlanacak.
*Baraj İlköğretim okulunda Saat:10.30 da trafik polisleri ve Sağlık Müdürlüğü eğitici personel tarafından trafik ve İlkyardım eğitimleri verilmesi
* Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:10.00 Elma Şekeri kreşindeki 30 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
*VTV televizyon kanalında saat: 20.00'de Trafik Haftasının önemini belirten program yapılması.
08 Mayıs 2009 Cuma
*Trafik Kazaları Önleme Derneği, Sürücü Kursları derneği, Emniyet Müdürlüğü temsilcileri tarafından Trafik kazası geçirmiş kaza mağduru Teşkilatımız mensubu Ayhan TUNCER, Ali İhsan TORTOP, Ahmet TELLİ ve Burak ALTUN' un evlerinde ziyaret edilmesi.
* Kepez çocuk trafik eğitim parkı ve Lara çocuk trafik eğitim parkında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından "Çocuğuz Ama Trafikteyiz " projesi kapsamında saat:10.00 Günay Yuva kreşindeki 20 çocuk Okul Eğitim otobüsü ile alınıp trafik eğitim parkına götürülmesi.
09 Mayıs 2009 Cumartesi
*Trafik ekipleri tarafından Emniyet Kemeri önemi belirten broşürleri sürücülere dağıtılması.