[Antalya - MT]

Xciting Çok güzel motor kullanış olark filan çok rahatmış ben kullanmadım ama öyle söylüyolar hızı filan iyiymiş fakat yakıt serfiyatı çokmuş sanırım 25krş un üstünde yakıyo şehiriçi o yüzden pek tavsiye etmem ve parçası çok pahalıymış kymc oların servisine sordum bizde granddink 250 var aynaaları 350 ytl miş şaşırdım :)

Xciting Çok güzel motor kullanış olark filan çok rahatmış ben kullanmadım ama öyle söylüyolar hızı filan iyiymiş fakat yakıt serfiyatı çokmuş sanırım 25krş un üstünde yakıyo şehiriçi o yüzden pek tavsiye etmem ve parçası çok pahalıymış kymc oların servisine sordum bizde granddink 250 var aynaaları 350 ytl miş şaşırdım :)

ya bize buna bakabilecek birisi lazım arkadaşım.. Muratpaşayı bilen var mı ?

onumzde kı ay 19 mayıs da Antalyadakı butun grupların katılımını sağlayıp bır konvoy dusnuyorum. ve bu bulusmalar 3 ayda bır yada her sene yaz başlangıcında. bakalım. 2 grup sıcak bakıyor.19 mayısa 2 hafta kala netlık kazanır.

Son düzenleme:
selamun aleyküm arkadaşlar
uleyn askere gittik diye sizi unutacağımımı sandınız :D:D
ben şu an istanbul eykoz anadolu fenerinde uçaksavarcıyım (bahriyeli) bu yaz inşaallah askerden sonra geliyorum antalyaya kaldığımız yerden yola devam ederiz inşaallah allaha emanet olun lastiğiniz yola düz bassın.... EMİN

asker hayırlı teskereler dılerım. bende hasdalda yapmıstım askerlıgı. gelıyor gecıyor gerıye haıraları kalıyor. umarım bırna once bıter 2 teker e kavusursun dostum

arkadaşlar bu hafta sonu herkes dinleniyor sanırım.. bi hareket yok...
YAZ GELDİ HİÇ KİMSE PROGRAM YAPMIYORMU?

arkadaşlar bu hafta sonu herkes dinleniyor sanırım.. bi hareket yok...
YAZ GELDİ HİÇ KİMSE PROGRAM YAPMIYORMU?

gecen hafta mangal yapacaktık olmadı manavgata sıdeye gıttık 5 motor. gezı olacaksa zaten cumartesı aksamları konusulur. erken bı org. varsa burdan yazarız.burda yazılaması olmıyacagı anlamına gelmıyor.

yani herkes kendi arasındamı takılıyo.. 23 nisan kortejine çagrıda bulundum ama tek kişiden bile cevap gelmedi.. keşke daha ilgili olsak..
kimse alınmasın, yanlışım varsa söyleyin..

genelde herkez kafasına gore gecen hafta mangal war dıyebılıoduk sonra duyuyoruz kı manavgata gıdılmıs cok garıp seyler oluo hadı hayırlısı...

Ufak bir pazar etkinliği :)

uzun bir tur yapmayalım,ufaktan gazlayalım dedik ortaya böyle fotograflar çıktı :p

Kawasaki KDX200 : Hakan :queen: Suzuki RM 125 : Salim ''53'' :bounce:

sahibinden1003043.jpg

sahibinden1003076.jpg

sahibinden1003075.jpg

sahibinden1003073.jpg

sahibinden1003069.jpg

sahibinden1003068.jpg

sahibinden1003067.jpg

sahibinden1003055.jpg

sahibinden1003048.jpg

sahibinden1003047.jpg

sahibinden1003046.jpg

sahibinden1003042.jpg

sahibinden1003040.jpg

sahibinden1003041.jpg

Son düzenleme:
way way kımlerın resımlerı dusmus sıteye katagorı farklı gercı yanınıza gelcem dıe 2 vıdadan oldum :)

genelde herkez kafasına gore gecen hafta mangal war dıyebılıoduk sonra duyuyoruz kı manavgata gıdılmıs cok garıp seyler oluo hadı hayırlısı...

tewfikciğim garip şeyler olmuyor mangal gezisi 10 gün önceden başkan tarafından organize edilerek duyurulmuştu zaten bi gece önceki buluşmada da son katılımcılar belirlenip sabah buluşma alanına gidildi ancak oraya gittiğimizde toplam 4 motor ve 5 kişiydik buluşma saatinin 10 olmasına rağmen 11,30a kadar orada bekledik ancak gelecem diyip gelmeyen arkadaşlar olunca ve geziye zeten ilgisiz olan kişiler olduğu için sayı yetersiz kaldı ve bizde oradaki arkadaşlarla başka bir plan yaptık ve daha önceden yola çıkmış olan arkadaşların arkasından bizde onların gezlerine dahil olduk......:cat:

arkadaşlar Ben Arif Isparta dan slmlr.:) uzun bir araştırmanın sonucu şu yakınlarda 0 km bi yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum.Isparta da bayi yok sanırım satan yerde hiç görmedim öğrenciyim-çalışıyorum vakit bulamıyorum pek gezmeye dolaşmaya.:pale:.Antalyada 0 km 2008-2009 model fiyatları ne kadar,internette http://www.motoliz.com/index.php?p=show&pid=2181&k_id=15&kn=Commuter fiyatla satılıyor.Yanlız netten alışveriş yapmayı pek düşünmüyorum hesaplı biyer çıkarsa.Memlekette yakın geliş gidiş sorun olmaz bi problem durumunda,o yüzden şu günlerde gelip galerileri bi dolaşmak istiyorum uygun fiyatlı nerelerden alabilirim.Antalya yı fazla bilmiyorum galeri adreslerini özelden yada burada yazarsanız sevinirim.teşekkürler.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar