Antalya Motor Fiyatları Neden Bu Kadar Pahalı

Merhaba abilerim.
Antalya'da çok fazla motor var sahibinden.com un yarısı antalya ilanları bu kadar çok motor olmasına rağmen en pahalı motor u yine antalya da satiyorlar:queen:
Aynı model aynı renk bir başka şehirdeki motor 500-1000 tl arası ucuz a bile buldum :(.
Ben antalya dışında motor almak istesem motor u nasıl getireceğiz. dedemin pikap arabası var arkadasına koyup getirmek mi daha iyidir yoksa bu işi yapan kargolar
varmı?
:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

eh yorumda yok ölü bu forum ölü :(

arkadaşım sürerek getirebilirsin:)

benim arkadaşım istanbul dan ankara ya trenle getirtti...otobüs bagajında getirenleri de duydum....

F54

bence başka şehirden mantıklı olandan al nede olsa motor motordur ben olsam analyadan motor almam baksana ilanların çoğu aynasız apache style kim bilir nasıl kullanıldı allah bilir

antalyada ve ilçelerinde araba sayısından fazla motor var. sebebide motora 12 ay binersin, trafik derdin, park yeri derdin olmaz.
yani motor büyük rahatlık, buralarda motor kullanmasını bilen herkesin motoru vardır.
benim ve bir çok arkadaşımın hem arabası hem de motoru var. nisan ayı geldimi arabayı parka çeker kasım ayına kadar motor kullanırız.
arabayı ancak ailecek bir yere gideceğimizde parktan çıkartırız.
dolayısı ile fiyat, arz talep dengesine göre belirlenir. bir malın alıcısı ne kadar çoksa fiyat o kadar yüksek olur.
sadece motor değil araba fiyatlarıda büyük şehirlerde %10-15 daha ucuzdur.

Son düzenleme:
bence başka şehirden mantıklı olandan al nede olsa motor motordur ben olsam analyadan motor almam baksana ilanların çoğu aynasız apache style kim bilir nasıl kullanıldı allah bilir
ahh fatih abi ahh ybr ler dylanlar heba oluyor burada sticker teker yapan her yeriyle oynayan bide cok pahalı :(
Yebere ve cibire alınır :)

Eğer şehir dışından (asıl önemli kısım mesafe tabi ki ) alacağın motor aynı temizlikteyse ve sadece 500tl daha ucuzsa bence almaya değmez, git-gel , nakliye masrafı aşağı yukarı o kadar tutar zaten..
Antalya fiyatları istanbula göre daha ucuz bence ama yine de pahalı.
İstanbuldaki fiyatlar kış mevsiminde olmamıza rağmen yaz fiyatlarından daha yüksek.

doğru söylüyosun bu konu benimde kafama takılmıştı, ankara istanbul izmir oralar daha ucuz, aslında oralarda motosiklet daha fazla, antalyada hermevsim kullanıldığı için popüler olduğu için pahalı olabilir
uzak şehirden ufak cc değilde büyük almış olsan binip gelirsinde küçük motoru taşımak problem olur
pickupla taşısan kafadan 200tl yakarsın

Aslında Ailemi ikna etsem Türkiyenin diğer ucundan motor bile sürerek gelirim :)

Antalya disindan motor bulmak her zaman daha mantiklidir. Cogu satici toktur antalyada abuk subuk rakkamlar ceker alternatif yok diye. Disardan motor getirmenin masrafi 150-250 tl dir. Istanbuldan getiriyor isen Antalya yeni yildirim ambar nakliyati var tum motorlarimi onlar tasidilar benim. Baska ucra sehirlerden bulursan, deposunu bosalt ve PTT kargoya ver. PTT kargo motor tasiyor. Hemde rampalari dahi var.

Antalya disindan motor bulmak her zaman daha mantiklidir. Cogu satici toktur antalyada abuk subuk rakkamlar ceker alternatif yok diye. Disardan motor getirmenin masrafi 150-250 tl dir. Istanbuldan getiriyor isen Antalya yeni yildirim ambar nakliyati var tum motorlarimi onlar tasidilar benim. Baska ucra sehirlerden bulursan, deposunu bosalt ve PTT kargoya ver. PTT kargo motor tasiyor. Hemde rampalari dahi var.
Teşekkür ederim

bu bölgenin insanı dediğin gibi tok satıcı onun için dışardan almak daha mantıklı ama genede sen nasıl bir motor ve kaç para aralıklarında istiyon kardeş alanyada denk gelirse haber ederim sana ucuz temiz

ankara da ucuz da ne oluyor..gv 250 arıyosun sıfırlar dışında yok...

F54

ahh fatih abi ahh ybr ler dylanlar heba oluyor burada sticker teker yapan her yeriyle oynayan bide cok pahalı :(
Yebere ve cibire alınır :)
senin ehliyetin yoksa dedenin arabasıyla al getir motor bulamassan bir daha ki sene ben motoru sana satayım hemde antalyaya kadar kendim getireyim sadece 80 tl benzin parasını ver gerisine karışma motor da bu ybr eğer seneye kadar motor almassan ben satarım lastikler daha 1 aylık akü 1 aylık koruma demiri 1 aylık şimdi de balataları değiştirip hava filtresi de değişecek km daha 18000 de motor gayet temiz ve bakımlıdır zibidiler tarafından kullanılmamış sınırları sürekli zorlanmamıştır tek bir sorunu yoktur zaten hemen satmaya niyetim yok ama sezon sonu yeni kasa almak için satmayı planlıyorum..

senin ehliyetin yoksa dedenin arabasıyla al getir motor bulamassan bir daha ki sene ben motoru sana satayım hemde antalyaya kadar kendim getireyim sadece 80 tl benzin parasını ver gerisine karışma motor da bu ybr eğer seneye kadar motor almassan ben satarım lastikler daha 1 aylık akü 1 aylık koruma demiri 1 aylık şimdi de balataları değiştirip hava filtresi de değişecek km daha 18000 de motor gayet temiz ve bakımlıdır zibidiler tarafından kullanılmamış sınırları sürekli zorlanmamıştır tek bir sorunu yoktur zaten hemen satmaya niyetim yok ama sezon sonu yeni kasa almak için satmayı planlıyorum..

[url]http://a1112.hizliresim.com/s/r/19gtl.jpg[/url]
açıkcası bu siteden motor almak istiyorum hem temiz olur hem sorun yaşanmaz :) seneye kadar bekleyemem belki yurt dışında okiyacağım samet abi

küçük cc de 300-500 aramayacaksın.

nedenine gelince. diyelim ki istanbuldan bir motosiklet buldun farzedelim ki bu motosikletin marka ve modeli cbf150 yada honda beat. yada adı herneyse küçük cc yani.

istanbulda 500 tl aşagıya buldugun motosiklet için harcaman gereken meblagları yazayım.

gidiş geliş yol parası minimum 150 tl.

satın aldın notere bayılırsın 150 tl. plaka degişecekse eger.

150 lirada kargoya verirsin

buraya geldiginde plaka degişikligi için takipçiye ek1 formu yazdırırsın 20 tl 12,5 tl de şöforler odasından plaka bastırırsın.

bunları topladıgında rakam 482,5 tl olur. ugraştıgında cabası.

diyelimki plakayı istanbul plaka olarak bıraktın. noterde ödeyecegin miktar 75 liraya düşer. takipçi ve şöförler odanına da para ödemezsin, 32,5 de de onu düş 107,5 tl

482,5- 107,5 =375 ancak istanbul plaka ile antalya plaka arasında sigorta bedelinde 3 katı fark var. antalya plaka 50 tl iken istanbul plakalı motosiklet 150 tl.

sonuç olarak burda 4000 olan bir motoru istanbulda 3 bine bulursan al derim yoksa ugraştıgınla kalırsın.

F54

açıkcası bu siteden motor almak istiyorum hem temiz olur hem sorun yaşanmaz :) seneye kadar bekleyemem belki yurt dışında okiyacağım samet abi
benden demesi eğer antalyadan motor alacaksan tanıdıktan al ama yaşı 30 + olsun ki motorun canına okunmuş olmasın eğer benim dediğim gibi şartları aramassan başına çok iş açar alacağın 2 .el motor sıfır almadığına pişman eder seni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar