- Konu Yazar
Merhabalar arkadşlar! geçen hafta gizlicennet adlı bir yere gittik 1 motor ile 2 kişi ve cidden çok güzeldi antalya'dan toplam 94 KM sürmekte yollar zaten bildiğiniz üzre alanya yolu üzerinden kızılot beldesi bitiminde uzunlar çavuşköy kavşağıdan sol a döndükden sonra 13km içeride kalmak da çok güzel ve etkileyici bir yerdi sizler ilede paylaşmak istiyorum .Sakın ama sakın öğlen yola çıkmayın sabahtan yola çıkın en geç 11 de orada olun derim çünkü asfalt yolda erimiş oluyor ve sıcak havada çekilmez hale geliyor
11 Km kadar köy yolundan asfaltdan gittikden sonra 1 Km de Gizlicennet tabelasından içeri girdikden sonra toprak yol devam etmekde bilginize . Gidip görün çok güzel bir yer . Fakat Sinek çok buna dikkat yanınıza sinkov tarzı bişi alın eğer canınız tatlı ise 

Çiceğe makro çekim yaparken örümcekte üstünde yakalayalım dedik . Birde ne göreyim diğer Örümcekde kaskın içine girmeye çalışıyor tabi hemen makro çekim yapalım kaçırmayalım dedik
Gittiğimiz yerde mülk sahibi restorant kurmuş ve fiyatlar makul kazıklama vs yok temiz bir yer kuzu güveç yemeden dönermiyim
Burada buz gibi akan suyun içinde alabalıklar mevcut adamlar birkaç tane olta yapmış ve sizlere oltayı verip balığınızı tutma şansı veriyorlar
4 göz olan ben
Şelalenin başladığı yer ;
Güzel bir poz yakalamışken kaçırmamak lazım
Çiceğe makro çekim yaparken örümcekte üstünde yakalayalım dedik . Birde ne göreyim diğer Örümcekde kaskın içine girmeye çalışıyor tabi hemen makro çekim yapalım kaçırmayalım dedik
Gittiğimiz yerde mülk sahibi restorant kurmuş ve fiyatlar makul kazıklama vs yok temiz bir yer kuzu güveç yemeden dönermiyim
Burada buz gibi akan suyun içinde alabalıklar mevcut adamlar birkaç tane olta yapmış ve sizlere oltayı verip balığınızı tutma şansı veriyorlar
4 göz olan ben
Şelalenin başladığı yer ;
Güzel bir poz yakalamışken kaçırmamak lazım