Antalya kemer gezim gidiş dönüş 1640 km

Adapazarından Bİlecik Kütahya yoluna sapınca doğa size tüm güzelliğini sunuyor

http://img177.imageshack.us/img177/6641
/pict0654gb2.jpg

Yaylalara çıktık burada insanın ciğerleri bayram ediyor

Akşam yemeği için oteldeyiz

Deniz çok temiz insanın çıkası gelmiyor

Dönüş yolundayız Antalya Kemer arasında bir taraf orman bir taraf deniz manzara harika

Ve eve geliş dönüş biraz uzun oldu ama deydi

Eşimle beraber bir haftalık tatilimiz böyle geçti.Şimdi kısmetse bir hafta sonra bazı planlarım var olursa daha güzel resimler eklerim.

Gaziantep İl Temsilcisi
hocam güzel bir gezi olmuşda yokmu başka foto o kadar yol yapmişsın .....

güzel gezi olmuş.bende kaçayım diyorum ama o kadar çok seçenek varki karar veremedim hala

paylaşım için teşkkür ederim...güzel gezi olmuş...

(şu x9 lara bitiyorum..motorda yok yok....yol bilgisayarının ve göstergelerin olduğu ön panoya bakmak bile yetiyor....:))

motorunuz büyük sanırım.Güzel bir gezi olmuş.Motorda rahat olunca yollar çabuk bitmiştir :)

Gerçekten çok güzel ama türkten çok rus var.Bir mağazada deri yelek sordum 500 lira dedi biraz sohbet ettik adam direk 200 liraya indi birde pazarlık etsek kaça incek acaba. anlayın turistlerin nekadar kazıklandığını

Moderatör (forrap)
Güzel gezi olmuş.Fotoğraflar için teşekkürler...

Konuyu Moto Sohbet e açmışsınız ama asıl yeri Gezi yazıları bölümü.Olması gerektiği yere yani Gezi Yazıları kısmına taşıdım.Bir dahakinde dikkatli olursanız sevinirim.

çok iyi etmişsiniz keşkim bende gidebilsem...
elinizie tekerinize sağlık...
yanlış görmüyorsam birde gps var motorda...
sorun çıkardımı?
yane yol tarifi falan nası tatminkar mı?

Umut Kaan arkadaş:cat:
harika bir gezi olmuş. Keyifli sürüşler yaptığınız anlaşılıyor.
Bizde Maxi kullanıyoruz, merak ederek soruyorum, oartalama hızınız neydi, yakıt harcamı ortalamanız? 90 Km. sabit hızlarda, gerektiğinde 120 gibi süratlerde Maxi ler çok çok rahatlar ki, şehirlerarası yolda güvenli ve yeterli bence. Paylaşımınıza teşekkürler ederiz:rendeer:

Ergin gps çok harika tavsiye ederim.dönüşte ufak bir iki hata oldu ama önemli değil.Hem giderken aynı anda mp3 dinledim.

Denizci hızım ortalama 90 100 arası idi arasıra yüzü geçtiğim oldu ama genelde bu hızlarda seyrettim .ortalama 85 ytl yaktı Kemere kadar.

Bu arada formu yanlış yerde açtığım için özür dilerim.

umutkaan montun dikkatimi çekti held 666 falan gibi bişiydi galiba

memnunmusun uzun yolda falan korumaları nasıl rahatsız eden herhangi bişeyi varmı falan filan ....?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar