- Konu Yazar
Bu sabah eşim oğlumu yuvaya bırakmaya gittiği anda interneti açmış hava durumunu inceliyordum. Hava açık ve 17 derece idi.. Eşim ve benimde izin günümüz olunca gezi için sadece eşimi ikna etmek kalmıştı. Eşim Gelmeden Google Earth'den parkuru belirlemiştim bile...

Eşim gelmiş ve 10 Dakika uğraştan sonra işlerini iptal ederek benimle Akyarlar Tünel Çıkışında kahvaltı ve Adrasanda öğle yemeği için ikna olmuştu.. Hemen kahvaltı için çaylarımızı ve kurabiyelerimizi hazırladık ve doğru motorun başına hazırlığa!

Ve Akyarlar Tünel çıkışına bir gaz açtım, oradayız.. Hemen nevalemizi koymak lazım, deniz ve hava harika!

İşte Kahvaltımız... Karşımızda ise ANTALYA Körfezi...

Eşim başta yine olumsuzdu ama.... Havayı ve manzarayı görünce "İyi ki Gelmişiz" deyiverdi...

Ehh Ne demeli!

Mola anı ve Yamaha YBR 125cc 12000 km'de... Bu motorlar canavar gibi yahu...

Tahtalı Dağının Karları Muhteşemdi.. Hava sıcakken kar görmek sadece Antalya'ya Özgü...

Bu arada birdenbire eşim Adrasan yerine Çıralıya gitmemizi söylüyor... :dance:

Çıralı Yolundan Manzaralar....

Bu arada buralara yeni SONBAHAR gelmiş, yol manzaraları gene insanı NİRVANA çıkaracak türdendi...
Ağaçların arasından süzülen sonbahar güneşi muhteşemdi....

Eşim bile bir ana motor aşkına kapıldı... Hadi ama sana scooter lazım..

Bu arada resimde görünen kayanın üstünde güneşlenen tatlı su kaplumbağısı var.. Dikkatle bakın fark edeceksiniz.. Çok tatlı idi...
Portakallar Harika..

En nihayet 100 km sonunda Çıralı sahilindeyiz.. OHHH BEE...

EEE, tekrar acıktık mı ne? Nirvana'ya erecektim ama aç aç insan bir yere eremez ki!

Haydi Öğle Oldu Yemekkkkk.. :hopala: :hopala: :hopala:

Tamam Olur!!! :friends: :friends: :friends:

İşte Yemek yiyeceğiz yer.. Salaş bi'yer ama sıcak....

Nerde Gözlemeler... Acıktık.. Motosiklet acıktırır..

İşte Yemekler... :A :A :A :A :A :A :A :A :A :A Yemeklerden sonra benim oğlanı kreşten alacağımız için bir gaz açıyorum molasız ANTALYA::

Gaz açalım, şimdi Kemer'deyiz.. Durmak yok! Yola Devam...

En nihayet evimizin garajındayız... Ve eşimi bu 200 km lik parkura benimle katıldığı için tekrar kocaman :tesekkürler:
:A :A :A :A :A :A O0 O0 O0 O0 O0 O0 :dance: :down: :friends: :friends: :friends:
:hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala:

Eşim gelmiş ve 10 Dakika uğraştan sonra işlerini iptal ederek benimle Akyarlar Tünel Çıkışında kahvaltı ve Adrasanda öğle yemeği için ikna olmuştu.. Hemen kahvaltı için çaylarımızı ve kurabiyelerimizi hazırladık ve doğru motorun başına hazırlığa!

Ve Akyarlar Tünel çıkışına bir gaz açtım, oradayız.. Hemen nevalemizi koymak lazım, deniz ve hava harika!

İşte Kahvaltımız... Karşımızda ise ANTALYA Körfezi...

Eşim başta yine olumsuzdu ama.... Havayı ve manzarayı görünce "İyi ki Gelmişiz" deyiverdi...

Ehh Ne demeli!

Mola anı ve Yamaha YBR 125cc 12000 km'de... Bu motorlar canavar gibi yahu...

Tahtalı Dağının Karları Muhteşemdi.. Hava sıcakken kar görmek sadece Antalya'ya Özgü...

Bu arada birdenbire eşim Adrasan yerine Çıralıya gitmemizi söylüyor... :dance:

Çıralı Yolundan Manzaralar....

Bu arada buralara yeni SONBAHAR gelmiş, yol manzaraları gene insanı NİRVANA çıkaracak türdendi...
Ağaçların arasından süzülen sonbahar güneşi muhteşemdi....

Eşim bile bir ana motor aşkına kapıldı... Hadi ama sana scooter lazım..
Bu arada resimde görünen kayanın üstünde güneşlenen tatlı su kaplumbağısı var.. Dikkatle bakın fark edeceksiniz.. Çok tatlı idi...
Portakallar Harika..

En nihayet 100 km sonunda Çıralı sahilindeyiz.. OHHH BEE...

EEE, tekrar acıktık mı ne? Nirvana'ya erecektim ama aç aç insan bir yere eremez ki!

Haydi Öğle Oldu Yemekkkkk.. :hopala: :hopala: :hopala:

Tamam Olur!!! :friends: :friends: :friends:

İşte Yemek yiyeceğiz yer.. Salaş bi'yer ama sıcak....

Nerde Gözlemeler... Acıktık.. Motosiklet acıktırır..

İşte Yemekler... :A :A :A :A :A :A :A :A :A :A Yemeklerden sonra benim oğlanı kreşten alacağımız için bir gaz açıyorum molasız ANTALYA::

Gaz açalım, şimdi Kemer'deyiz.. Durmak yok! Yola Devam...
En nihayet evimizin garajındayız... Ve eşimi bu 200 km lik parkura benimle katıldığı için tekrar kocaman :tesekkürler:
:A :A :A :A :A :A O0 O0 O0 O0 O0 O0 :dance: :down: :friends: :friends: :friends:
:hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala:

Son düzenleme: