Antalya çıralı Gezisi 190 Km'lik Parkur

Bu sabah eşim oğlumu yuvaya bırakmaya gittiği anda interneti açmış hava durumunu inceliyordum. Hava açık ve 17 derece idi.. Eşim ve benimde izin günümüz olunca gezi için sadece eşimi ikna etmek kalmıştı. Eşim Gelmeden Google Earth'den parkuru belirlemiştim bile...

Eşim gelmiş ve 10 Dakika uğraştan sonra işlerini iptal ederek benimle Akyarlar Tünel Çıkışında kahvaltı ve Adrasanda öğle yemeği için ikna olmuştu.. Hemen kahvaltı için çaylarımızı ve kurabiyelerimizi hazırladık ve doğru motorun başına hazırlığa!

Ve Akyarlar Tünel çıkışına bir gaz açtım, oradayız.. Hemen nevalemizi koymak lazım, deniz ve hava harika!

İşte Kahvaltımız... Karşımızda ise ANTALYA Körfezi...

Eşim başta yine olumsuzdu ama.... Havayı ve manzarayı görünce "İyi ki Gelmişiz" deyiverdi...

Ehh Ne demeli!

Mola anı ve Yamaha YBR 125cc 12000 km'de... Bu motorlar canavar gibi yahu...

Tahtalı Dağının Karları Muhteşemdi.. Hava sıcakken kar görmek sadece Antalya'ya Özgü...

Bu arada birdenbire eşim Adrasan yerine Çıralıya gitmemizi söylüyor... :dance:

Çıralı Yolundan Manzaralar....

Bu arada buralara yeni SONBAHAR gelmiş, yol manzaraları gene insanı NİRVANA çıkaracak türdendi...
Ağaçların arasından süzülen sonbahar güneşi muhteşemdi....

dscn6302xq8.jpg

Eşim bile bir ana motor aşkına kapıldı... Hadi ama sana scooter lazım.. :D :D
dscn6312xn1.jpg

Bu arada resimde görünen kayanın üstünde güneşlenen tatlı su kaplumbağısı var.. Dikkatle bakın fark edeceksiniz.. Çok tatlı idi...
dscn6307ry6.jpg

Portakallar Harika.. :D :D :D :D :D :D

En nihayet 100 km sonunda Çıralı sahilindeyiz.. OHHH BEE...

EEE, tekrar acıktık mı ne? Nirvana'ya erecektim ama aç aç insan bir yere eremez ki!

Haydi Öğle Oldu Yemekkkkk.. :hopala: :hopala: :hopala:

Tamam Olur!!! :friends: :friends: :friends:

İşte Yemek yiyeceğiz yer.. Salaş bi'yer ama sıcak....

Nerde Gözlemeler... Acıktık.. Motosiklet acıktırır.. :D :D

İşte Yemekler... :A :A :A :A :A :A :A :A :A :A Yemeklerden sonra benim oğlanı kreşten alacağımız için bir gaz açıyorum molasız ANTALYA::

Gaz açalım, şimdi Kemer'deyiz.. Durmak yok! Yola Devam... :D :D :D
dscn6294it5.jpg

En nihayet evimizin garajındayız... Ve eşimi bu 200 km lik parkura benimle katıldığı için tekrar kocaman :tesekkürler:
:A :A :A :A :A :A O0 O0 O0 O0 O0 O0 :dance: :down: :friends: :friends: :friends:
:hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala: :hopala:

Son düzenleme:
çok güzel gezi olmuş. canım çekti bir an. kemer tarafı gittiğiniz yer galiba. bendemi gitsem.

Sunumu ve fotolarıyla güzel bir gezi.Kazasız sorunsuz nice yollar.:cat:

rica,

iyi geceler genç arkadaş, resimler hârika antalya hârika, bu konuda şanslısınız.ben emekli esnaf yaşlı bi motorcuyum.yazları rize yaylalarına gidiyorum.resimler çekiyorum ama bi türlü bu sayfalara koyamıyorum.yazılı tariflerden hiç bi şey anlamıyorum..saat 12 den sonra turkcel hatlı tlf.kampanyalı..eğer vaktiniz varsa bana tarif edip yaptırırsanız çok memnun olurum.. yaşar güneysu..ankara.

Yaşar Bey çok kolay "imageshack" programını açınız. Gözat butonuna basıp bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz resim yada resimleri 600*240 piksel opsiyonunu seçip upload ediniz. Daha sonra "imageshack size link verecektir. İlk linki alıp kopyalayıp "motosiklet.net" in mesaj yazma bölümüne yapıştırın. Sonra gönderin. İşte bu Kadar.. İyi Geceler...:)

evet ya şu resim eklemeyi bende yapamadım. mesaj yazdığım yerdeki ikona tıklıyorum url yazıyo gözat olmuyo yani. ::sos::

çok güzel bi gezi olmuş.
ben 2 saattir bakiyom bi kablumbağ görmedim:pr:.uykuluyum belki ondandır:queen:

yaşar bey bu işleri bilen bir arkadaşınızın bizzat göstermesi gerekir görerek yapmakla daha kolay anlarsınız. 1-2kez gösterdimi kolay olduğunu farkedeceksiniz. böyle tarif ile biraz daha zor olur. uygulamalı deneyin

teşekkür.

sayın hocam,ilginize memnunoldum.sitede açıklama var resimli..ondanbile hiç anlamadım.erol 62 arkadaşın dediğigibi birisini bulmaya çalışacağım...o güzel yayla mannzaralarını size gösterebilmek için.çok sağolun.hoşça kalın....

hocam ne güzel bir sahilmiş öyle, şimdi orda olmak sabah sporu yapmak, arkasından denize girmek vardı.teşekkürler paylaştığın için

harika gezmişsiniz imrendim inşallah bende sizin kadar başarılı olurumda eşimi kandırabilirim hoş şu ana kadar nuh dedi ama gerisi yok:mrgreen:

Resimler harika siz de bir harikasınız. Teşekkürler paylaştığınız için.

antalya güzel memleketim 1 ay daha gecsin gaz acmaya bende gelcem gezeriz inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar