Annem için B rh + kan aranıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider.

Abilerim kardeşlerim annem ameliyat oldu başarılı geçti evimizdeyiz hepinizden allah razı olsun :rendeer:
Saygılar.

çok multu oldum ganga...Allah düşmanımı bile hastanelere muhtac etmesin...kötü bir psikoloji..en son ameliyatımda nası üşüyorum nası üşüyorum kemiklerime kadar ...konuşamıyorum kulak ameliyatı sonrası gözlerimle yalvarıyorum hastabakıcıya ulan üzerime bişey ört namussuz herif diye ama adam makarada kukarada...:p dötüme barnak atsa gıkım çıkmaz yani öyle bir acz içinde insan...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçmiş olsun nere.f
çok multu oldum ganga...Allah düşmanımı bile hastanelere muhtac etmesin...kötü bir psikoloji..en son ameliyatımda nası üşüyorum nası üşüyorum kemiklerime kadar ...konuşamıyorum kulak ameliyatı sonrası gözlerimle yalvarıyorum hastabakıcıya ulan üzerime bişey ört namussuz herif diye ama adam makarada kukarada...:p dötüme barnak atsa gıkım çıkmaz yani öyle bir acz içinde insan...
yanlış bir muamelede bulundularsa çekinme söyle, intikamını alalım ganka :p

mete abi hasta halini anlatırken bile kopartıyorsun bizi yaa gülmekten yarıldım
" nere.f " kardeşim geçmiş olsun size de annenize de Allahım oraları bir daha göstermesin

geçmiş olsun nere.f

yanlış bir muamelede bulundularsa çekinme söyle, intikamını alalım ganka :p

olm bu taşeron temizlikciler fazlasını bile yapıyor okumuyonmu haberleri...yani ola ki parlak bulsa bi mıncırır...hissedermisin ..hayır...:p

Seyit valla sen hissetmezsin belki ama ruhunda derin yaralar açabilir bu tarz işler...tüm dengeleri bile altüst edebilir...tigermbz daha iyi bilir...:p

Mete abim çok sağol Allah bir daha oralara düşürmez inşallah ama onlarıda eksik etmesin adamlar ameliyata giriyor 3-4-5-6 saat çıkıyor 30 dk ameliyathane temizleniyo hayyddeee tekrar ameliyat zor iş.
Tigermbz abi sağol
seyitster abi sende sağol.

tohtur hemşire tayfasını Allah başımızdan eksik etmesin aga o ayrı mesele tabi...hayatımız canımız onlara emanet...

Sağolun sbakcaci
Metehan abi adamlar harbi harbi yardırıyo ya allah eksik etmesin onları da aynen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar