Annem için B rh + kan aranıyor.

Geşmiş olsun. Umarım anneniz iyidir ve başarılı bir ameliyat geçirmiştir...

Abilerim çok sağolun inanın bu kadar yazan kişi görünce moralim yerine geldi
Annem malesef ameliyat olamadı bir kaç tahlil yapıldı ameliyatın şu an riskli olduğu söylendi haftaya çarşamba tekrar yatacak hastaneye umarım bu sefer sağlıkla çıkarız oradan kan ihtiyacımız olursa o zaman da tekrar yardımınıza ihtiyaç duyabilirim umarım olmaz yardımcı olan abilerime çok teşekkürler konu kilit olmasın hafataya yeniden ihtiyaç olursa diye.
Saygılar..

Allah yardımcınız olsun...bende bugün bel emarına girdim pskolojim bozuldu valla...hastane işleri çok zor oluyor...ailecek zo rgünler geçiriyorsunuz...Allah sabır ve şifa versin...

çok geçmiş olsun kardeşim. Allah yardımcınız olsun inşallah. bende geçen bi arkadaşın babası kalp krizi geçirmişti benim kan 0 rh + kan verdim. ama sanırım bahsettiğin kana benim ki uymuyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah yardımcınız olsun,annenize acil şifalar diliyorum,çok çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun abi yaşım tutmuyor kan gurubum tutuyor yerimde duramıyorum vallaha ama ne yapayım 17 yaşındayım verebilrsem bana msj bırak bir şekilde gelirim abi tekrar geçmiş olsun...

Abicim forumunuzda Yeniyim Adanadan Katılıyorum Kan Grubum 0 negatif Ise Yararmı Herkese verebildigimi söylemişti doktor cevap bekliyor olcam Seve seve vermeye hazırım

0***5*3*4** 9 7 9 **2 8 **0 2 numaram gerekiyorsa halen araman yeterli, geçmiş olsun..

Cüneyt abi sağol haftaya olacak ameliyat umarım başarılı geçer
Metehan abi hastaneye düşünce anlıyyosun sağlın değerini şükretmeyi Allah kimseyi düşürmesin.
Onur abi sağol kan bi tek b+ kabul ediyorlar onuda buldum ama işte haftaya ihtiyaç olursa diye açık tutuyorum sayfayı
u.ak sağolun
bensen001 eyvallah kardeşim düşünmen söylemen yeter allah razı olsun
KanJuiS sağol kardeşim düşünmeniz yeter
cbr-007 sağolun abim
SpartacuS Sağol abi
metehan abim tekrar sağol.

Anneme forumda yazılanları gösterince bi mutlu oldu herkes den allah razı olsun dedi :)
Dediğim gibi ameliyat haftaya abiler o yüzden konuyu açık tutuyorum.
saygılarımla..

Furkan kardeşim benim alt komşu,aynı zamanda benim 2.artçı sagolsun:)

ablamızın tahliller biraz yüksek çıktıgından,ameliyet önümüzdeki haftaya kaldı.
İnşallah sorunsuzca başarılı bir şekilde atlatır ameliyatını.
motosiklet kardeşligi-MT dostlugu bir başka arkadaşların elinden geleni esirgemiyeceginin farkındayız düşünceli dostlardan Allah razı olsun.

Konu Güncel kalırsa seviniriz..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
---- Güncel

Gerektiği anda sanal ortamda ki diğer sosyal paylaşım sitelerinden de duyuru yapabilirim. Çoğu arkadaşım İstanbul ve çevresinde.. Bi özel mesajına bakar nere.f kardeşim. Tekrar teyzemize Allah'tan acil şifalar diliyorum..

Allah Razı olsun abim çarşamba günü ihtiyaç halinde buradaki abilerime ulaşıcam hepiniz sağolun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun maalesef kan tutmuyor.

Tekrar geçmiş olsun.

Sağolun şamil abi
Şimdi görenler amma kan ihtiyacı varmış ya da ne ayak bu çocuk diyebilir söylediğim gibi annem çarşamba günü tekrar hastaneye yatırılacak o yüzden ihtiyaç hali olursa diye bu konu açık durumda
Tekrar sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar