Anket Sonrası, Yeni Motosikletim. Hayırlara Vesile Olsun inşallah.

hayırlı olsun malumun ilanı olmuş.. en doğrusu..

O konudada yazmışdım.. En azından satıcağın vakit yüksek zarar etmeden satarsın diğerleri evlat olurdu.. yedek parça bakımda ustası servisi bol .. olaki yolda kaldın yakınındaki en büyük ilde kesin servisini bulursun artçı içinde on numara keyifli.. aklın yol bir..

Hayırlı olsun, keyifle kullanın arada video resim atın biz de manzaralara bakıp iç çekelim :salut:

Herkese Selam tekrar..:bestmt:

Evet sonuç olarak lafı dolandırmadan Hayırlısı ile Yeni Motosikletimi Satın aldım.

Levent hocam, seçenekler arasından en mantıklı olanı tercih etmişsin kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Gs'te aksesuar seçenekleri derya deniz. Ama öncelik yan çantalar gibi gözüküyor.

Super Moderator
Hocam bu kuru mu sulu mu olanlardan :p Rahmetliyi de anmış olalım bu vesileyle. Yazık o derdi hep böyle...

Bildiğim kadarı ile 2013 'e kadar kuru / yağlı idi, bunlar sulu. Allah rahmet eylesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

hayırlı olsun malumun ilanı olmuş.. en doğrusu..

O konudada yazmışdım.. En azından satıcağın vakit yüksek zarar etmeden satarsın diğerleri evlat olurdu.. yedek parça bakımda ustası servisi bol .. olaki yolda kaldın yakınındaki en büyük ilde kesin servisini bulursun artçı içinde on numara keyifli.. aklın yol bir..

Bende öyle düşünüyorum, iPhone ve Samsung arasındaydık, iPhone oldu. Allah kaza bela göstermesin. Teşekkürler.

Hayırlı olsun, keyifle kullanın arada video resim atın biz de manzaralara bakıp iç çekelim :salut:

Bu yaz bol program mevcut. Bakalım nasipse bineceğiz. :)

Levent hocam, seçenekler arasından en mantıklı olanı tercih etmişsin kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Gs'te aksesuar seçenekleri derya deniz. Ama öncelik yan çantalar gibi gözüküyor.

Maalesef aksesuar olayı rahatsız edici boyutta, eğer herseye olsun derseniz, 1 ADV parası da aksesuar tuttuğunu garanti edebilirim. Ben 3-4 elzem kişiler takar geçerim, öyle aksesuar delisi değilim

İnşallah GS ile opsiyonel gelen Kellik ve göbek sana da ugramaz hocam :p

Kazasız belasız yollarda eskitmen dileğimle :)

Super Moderator
İnşallah GS ile opsiyonel gelen Kellik ve göbek sana da ugramaz hocam :p

Kazasız belasız yollarda eskitmen dileğimle :)

Hahaha Saçlarım 15-20 yıldır dökülüyor ne zaman bitecek bekliyoruz resmen, göbek konusunda şanslıyım son 15 yıldır 70 kg fix..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun sayın Mod'um. :cat:
Keyifle kullanmanı dilerim. :)

Hahaha Saçlarım 15-20 yıldır dökülüyor ne zaman bitecek bekliyoruz resmen, göbek konusunda şanslıyım son 15 yıldır 70 kg fix..

"Rossi şileye gelse beni geçemez" diyen amca geldi aklıma nedense :mrgreen:
Böyle bir demeç bekliyorum :p

levent,
güle güle kullan.

ispanyadan dönerken bir kilo kahlua getirirsin herhal.

Hayırlı olsun başgan. Biraz sür bakalım sende bu saatten sonra gs 'ten başkasıyla asla diyenlerden olacakmısın yorumların bize de yön versin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar